Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Κάλυψη όλων των προβλημάτων στο ύψος των σύγχρονων αναγκών στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας ζητά το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου και Κ.Υ. Κοζάνης – Δείτε τα βίντεο

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Το μήνυμα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία και στο δημόσιο σύστημα υγείας, έστειλε το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου και Κ.Υ. Κοζάνης με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την είσοδο του ‘Μαμάτσειου’.

Η κινητοποίηση διοργανώθηκε για να γνωστοποιηθεί η κατάσταση που έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι εργαζόμενοι και όχι μόνο, στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ τέλει στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας που καθιερώθηκε να γιορτάζεται στις 7 Απρίλη, με κεντρικό σύνθημα “Η υγεία μου το δικαίωμα μου”.

Πιο συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι του κλάδου διεκδικούν  προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού, χρηματοδότηση, αυξήσεις στους μισθούς, κατάργηση απογευματινών επί πληρωμή χειρουργείων, πλήρης στελέχωση του ΕΚΑΒ, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους και κάλυψη όλων των προβλημάτων στο ύψος των σύγχρονων αναγκών.

 


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button