Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Λέσβος: Θεατρική παράσταση για να δυναμώσει η «Φλόγα»

Θεατρική παράσταση για την ενίσχυση της Φλόγας Λέσβου, του συλλόγου γονέων παιδιών με καρκίνο, ανεβάζουν σήμερα, αύριο και το Σάββατο,  ερασιτέχνες ηθοποιοί του πανεπιστημίου Αιγαίου και θεατρικών ομάδων της Μυτιλήνης που ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Για την παράσταση και για την σύμπραξη αυτή ερασιτεχνών ηθοποιών για την ενίσχυση της «Φλόγας» μίλησαν στην ΕΡΤ Αιγαίου ο ερασιτέχνης ηθοποιός Βαγγέλης Φραγκουλάκης και ο Μανόλης Λαδάκης από την «Φλόγα» Λέσβου. Το έργο που θα ανέβει είναι «το μπαρ, το ρόδο και η κορώνα» του Τζων Πρίστλεϋ, διαδραματίζεται σε ένα μπαρ όπου άνθρωποι παραπονιούνται για τις δυσκολίες της καθημερινής τους ζωής πίνοντας το ποτό τους, όμως ένα αναπάντεχο γεγονός που θα συμβεί, θα τους κάνει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για τη ζωή.

Η παράσταση θα ανέβει 25-26-27 Απριλίου σε ένα μπαρ της Λέσβου , το κατάστημα «Π» στο κέντρο της Μυτιλήνης και θα διαδραματίζεται με σκηνικό τους θαμώνες του καταστήματος.

Η προσφορά όλων όσων εργάζονται όλες αυτές τις ημέρες για να ανέβει η παράσταση είναι εθελοντική, ενώ πολλοί είναι και οι χορηγοί για τις ανάγκες της υλοποίησής της. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν με τη μορφή κουπονιού αξίας 10 ευρώ, θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου Φλόγα. Η «Φλόγα» Λέσβου δημιουργήθηκε πριν από δύο χρόνια και ένωσε τις δυνάμεις της με την πανελλήνια «Φλόγα» που εδώ και 40 χρόνια βοηθάει τις οικογένειες των παιδιών που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο ενώ ενισχύει και σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ογκολογικά νοσοκομεία , για όλο τον κόσμο.  

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button