Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Στην Κοζάνη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το ετήσιο συνέδριο βιβλιοθηκών

Η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) και η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν στο καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο βιβλιοθηκών, μία μεγάλη συνάντηση όλων των ειδών των βιβλιοθηκών, που θα πραγματοποιηθεί στην “Κοβεντάρειο” Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2024 (Ημερήσια εκδρομή στις 19 Σεπτεμβρίου 2024).

Καθώς διανύουμε εποχές με συνεχείς προκλήσεις, το συνέδριο αυτό θα αποτελέσει φάρο ελπίδας και καινοτομίας, αναδεικνύοντας τους εναλλασσόμενους και ποικίλους ρόλους των βιβλιοθηκών, αλλά και τις δυνατότητες τους να δημιουργήσουν συναρπαστικές μελλοντικές δράσεις με την τεχνολογία, τις συνεργασίες, την ανοιχτότητα, τη συμπερίληψη, την εξωστρέφεια, το πάθος και τη δέσμευση.

Είτε είστε βιβλιοθηκονόμος, είτε επαγγελματίας της πληροφόρησης, είτε ενθουσιώδης φίλος των βιβλιοθηκών, αυτό το Συνέδριο έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε όλους τους ρόλους και τους τύπους βιβλιοθηκών.

Η ΕΕΒΕΠ και η “Κοβεντάρειος” Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, συνεργάζονται και διοργανώνουν από κοινού με φυσική παρουσία και με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης το “Συνέδριο ΕΕΒΕΠ 2024”.

Ανυπομονούμε για τη συμμετοχή σας, καθώς η παρουσία σας θα αποτελέσει απόδειξη της δύναμης των βιβλιοθηκών και των συλλογικών οραμάτων των βιβλιοθηκονομικών κοινοτήτων μας.

Τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει η ιστοσελίδα του Συνεδρίου για τις εγγραφές, την υποβολή εργασιών και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο.

Κρατήστε την ημερομηνία! Μείνετε συντονισμένοι.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button