ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κ. Φραντζέσκος: «Συγκεντρωμένοι και να μην χαλαρώσουμε καθόλου»

Το δικό του σχόλιο για την κλήρωση του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και τους ιστορικούς αντιπάλους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΟΑ, έκανε ο προπονητής Κώστας Φραντζέσκος. 

 

Ο προπονητής της ομάδας του Ατσαλένιου τόνισε ότι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και να μην χαλαρώσουν καθόλου, διαφορετικά θα υποστούν μεγάλη ζημιά. Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας του εκδήλωσε την ικανοποίηση του για την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες του στο ξεκίνημα.

Αναλυτικά:

“Πιστεύω βρισκόμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο. Πρέπει να είμαστε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο γήπεδο. Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε σίγουρα αλλά το πρωτάθλημα φαίνεται να ξεκινάει μια εβδομάδα πριν από ότι υπολογίζαμε.

Έχουμε να παίξουμε με ιστορικές ομάδες που στο παρελθόν ήταν και Α’ Εθνική. Όλες όμως έχουν την ιστορία τους και όλες πρέπει να τις σεβαστείς. Εμείς θα κοιτάξουμε την δική μας ομάδα γιατί το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και πολύ δύσκολο.

 

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος, να μην χαλαρώσουμε καθόλου γιατί διαφορετικά είναι σίγουρο ότι θα πάθεις μεγάλη ζημιά.

Όσον αφορά την προετοιμασία, είμαι πολύ χαρούμενος από την διάθεση που δείχνουν τα παιδιά στο ξεκίνημα. Το σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και να είμαστε έτοιμοι όσο πιο νωρίς γίνεται μέσα από τα ματς της προετοιμασίας αλλά και το ματς του Σούπερ Καπ, που θέλουμε και μέσα από αυτό να φτάσουμε στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο κι εννοείται να κατακτήσουμε το τρόπαιο”.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button