ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην ΚΡΗΤΗ TV – Γιατί αποφάσισε να συστρατευτεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην ΚΡΗΤΗ TV – Γιατί αποφάσισε να συστρατευτεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές (vid)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV φιλοξενήθηκε ο Έλληνας διεθνής πρώην ποδοσφαιριστής, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ευρωβουλευτής εκλεγμένος με τη Νέα Δημοκρατία Θοδωρής Ζαγοράκης και εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές του 2024 με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Ζαγοράκης βρίσκεται στην Κρήτη ως επίσημος προσκεκλισμένος της ΕΠΣΗ και όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, Κατερίνα Σαλαπάτα, η Κρήτη για εκείνον και την οικογένειά του είναι συχνός προορισμός, έχει πολλούς φίλους και η διαμονή του είναι ευχάριστη.

«Έχω την χαρά να βρίσκομαι στο Final Four της ΕΠΣΗ Ηρακλείου για άλλη μία φορά. Με κάλεσε για άλλη μία φορά ο κ. Τζώρτζογλου και αισθάνομαι υποχρεωμένος να βρίσκομαι σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, αφού το ποδόσφαιρο είναι κομμάτι της ζωής μου», τόνισε ο ίδιος.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου γιατί αποφάσισε να διεκδικήσει μία τρίτη θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο, ο κ. Ζαγοράκης όπως είπε ότι θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει και να δουλέψει για την χώρα μας. «Θέλω να υπερασπιστώ αυτά που έχω υπερασπιστεί έως τώρα στο Ευρωκοινοβούλιο, σε ότι έχει να κάνει με την νεολαία και τον αθλητισμό και ότι άλλο έχει σχέση με τα εθνικά θέματα της Ελλάδας. Νομίζω ότι και διάθεση υπάρχει και μπορούμε να τα καταφέρουμε σε πάρα πολλά πράγματα ώστε να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά και την κοινωνία».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου, σε επίπεδο απολογισμού αυτό τι ήταν αυτό που θα ξεχώριζε ο ίδιος στην διαδρομή αυτή που έχει κάνει, ο ίδιος είπε: «Ήταν μία δύσκολη δεκαετία, υπήρχε οικονομική κρίση, που είχε φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδα, τα τρομοκρατικά χτυπήματα, που στιγμάτισαν την Ευρώπη και μην ξεχνάμε και τον Covid, τις επιπτώσεις του οποίου τα βλέπουμε τώρα στην κοινωνία μας», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Αυτό που τον γοητεύει στην πολιτική όπως εξομολογήθηκε είναι να προσφέρει σε νεαρά παιδιά και αυτό που τον απογοητεύει πάρα πολύ η… απογοήτευση των νέων, όπως είπε. Παράλληλα ο κ. Ζαγοράκης αναφέρθηκε στον καταλυτικό παράγοντα που τον έκανε να πάρει την απόφαση και να «συστρατευτεί» με τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button