ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Θετική η ΠΑΕ Χανιά για εισιτήρια με ΟΦΗ, είπε «όχι» η Αστυνομία

Η ΠΑΕ Χανιά ξεκαθαρίζει τη θέση της σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στα Περιβόλια, όπου δεν θα διατεθούν σε φίλους της ομάδας του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η χανιώτικη ΠΑΕ, στη σύσκεψη που έγινε σήμερα αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, δεν έφερε αντίρρηση στο αίτημα του ΟΦΗ προκειμένου να διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους του.

Εξέφρασε, ωστόσο, τις ανησυχίες της δεδομένου ότι στο γήπεδο Περιβολίων λειτουργούν μόνο οι Θύρες 1 και 2 που δεν διαθέτουν διαχωριστικά, με συνέπεια να τίθεται θέμα ασφαλείας και χωρητικότητας.

Η αστυνομία όμως ήταν κάθετα αρνητική στο να διατεθούν εισιτήρια στον ΟΦΗ και αποφάσισε να εισηγηθεί προς το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης να απαγορευτεί τόσο η οργανωμένη όσο και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ Χανιά, η διοίκησή της βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις όπως φάνηκε και από την πρόσφατη φιλική αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ, προκειμένου να βρεθεί λύση και να δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Στα πλαίσια της άριστης σχέσης μεταξύ των δύο διοικήσεων, η ΠΑΕ Χανιά προσκάλεσε τόσο τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης στα Χανιά και μάλιστα από την παραμονή του αγώνα, προκειμένου να τους υποδεχτεί όπως αρμόζει στη φιλική σχέση μεταξύ των δύο ομάδων και στην κρητική φιλοξενία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button