ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αλλαγή χώρου για το 1ο αθλητιατρικό συνέδριο λόγω Εθνικής Γυναικών

Στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί τελικά το 1ο αθλητιατρικό συνέδριο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αιτία της αλλαγής είναι ο αγώνας της Εθνικής Γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί στο «Γεντί Κουλέ» στις 31 Μαΐου.

Έτσι, η πρώτη μέρα του συνεδρίου την 1η Ιουνίου θα λάβει χώρο στο κλειστό του ΒΑΚ και η δεύτερη (Κυριακή 02/06) στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου.

Αναλυτικά: «H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα της Εθνικής ομάδας γυναικών στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στις 31 Μαΐου, το 1ο αθλητιατρικό συνέδριο με τίτλο “Tendinopathy in clinical setting. A thorough review on the recent scientific evidence” (1-2 Ιουνίου, Ηράκλειο) αλλάζει χώρο διεξαγωγής.

Το Σάββατο (1/6) το θεωρητικό κομμάτι του συνεδρίου, δεν θα γίνει στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (2/6) θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, στις πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου».  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button