Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Έρχεται η 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος»

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line μαζί με τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, συνεργάζονται και φέτος αρμονικά ώστε να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα σε αγωνιζόμενους και θεατές.

Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκίνητων, επιστρέφει και πάλι στη γνωστή διαδρομή από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει αγαπηθεί από τους αγωνιζόμενους και τους θεατές.

Τη φετινή χρονιά ωστόσο η Ανάβαση Κύμης πρωτοπορεί καθώς για πρώτη φορά σε αγώνα ανάβασης θα δούμε αγωνιστικά αυτοκίνητα Crosscar να προσπαθούν να σταματήσουν τα χρονόμετρα ταχύτερα από κάθε άλλου είδους αγωνιστικό αυτοκίνητο. Με αυτόν τον τρόπο ο θεσμός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar μπαίνει δυνατά και στις αναβάσεις καθώς στον δεύτερο γύρο της χρονιάς θα δούμε τους πρωταγωνιστές του θεσμού να μάχονται αυτή τη φορά σε ασφάλτινο και όχι χωμάτινο τερέν.

Οι 52 στροφές της φημισμένης ανάβασης, η ανοιξιάτικη πανέμορφη Κύμη αλλά και οι ποιοτικές συμμετοχές οι οποίες αναμένεται να γεμίσουν την λίστα συμμετοχήςείναι κάποιοι από τους λόγους, για να επισκεφθεί κάποιος την κωμόπολη της Στερεάς Ελλάδας το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει και λήγουν την Παρασκευή 17 Μαΐου, ώρα 23:59, με τους ενδιαφερόμενους να δηλώνουν συμμετοχή στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» μέσω Σ.Δ.Δ.Α. (www.e-omae-epa.gr). Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στα τηλέφωνα 6908805068 & 6944308148.

 

Πρόγραμμα: 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος»

Λήξη Συμμετοχών: Παρασκευή 17 Μαΐου, ώρα 23:59 (Μέσω Σ.Δ.Δ.Α.)
Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 25 Μαΐου, ώρα 09:30 -11:30 (Γραμματεία Τ. Ε./Λιμάνι Κύμης)
Χρονομετρημένες Δοκιμές: Σάββατο 25 Μαΐου, ώρα 12:30
Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 26 Μαΐου, ώρα 11:30
Tελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 26 Μαΐου, μετά τη λήξη του 2ου σκέλους (στον χώρο του Parc Fermé)
Απονομή Επάθλων, Κυριακή 26 Μαΐου, μετά το τέλος του αγώνα (κεντρική πλατεία Κύμης)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button