ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Συνεχίζουν χέρι-χέρι ΠΑΟΚ και Πλεσίτης

Η ποδοσφαιρική σεζόν ολοκληρώθηκε στον Κρουσώνα με χαμόγελα και την ομάδα να τερματίζει στην 3η θέση, έχοντας και την πρωτιά με τον Άκη Κουράκη στον πίνακα των σκόρερ.

Ο αρχιτέκτονας της ομάδας, ο προπονητής Βασίλης Πλεσίτης, κατάφερε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο και παρότι το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν ήταν θετικό, ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια έκανε πορεία πρωταθλητισμού και έπαιξε υπέροχο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα δόθηκαν ευκαιρίες και σε παιδιά μικρότερων ηλικιών και αυτό αποτελεί εγγύηση για το μέλλον. Η στήριξη της διοίκησης του ΠΑΟΚ στην τεχνική ηγεσία στις δύσκολες στιγμές έπαιξε το δικό της καθοριστικό ρόλο προκειμένου η ομάδα να βρει το δρόμο της και να κερδίσει στη συνέχεια της εντυπώσεις. Όπως αναμενόταν, ανακοινώθηκε ότι ο ΠΑΟΚ και ο Βασίλης Πλεσίτης συνεχίζουν μαζί και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

Ο πρόεδρος κ. Δευκαλίων Στειακάκης και το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Βασίλη Πλεσίτη για ακόμη μία ποδοσφαιρική σεζόν. Συνεχίζουμε με κοινή φιλοσοφία και όραμα για την ομάδα μας, με έναν προπονητή στον οποίο υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτίμηση στο έργο του. Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο πρόεδρος κ. Στειακάκης και ο προπονητής κ. Πλεσίτης έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς, η οποία κρίθηκε επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα και ήταν κοινή επιθυμία να πορευτούν μαζί και την επόμενη περίοδο. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει σε υγιείς βάσεις για το μέλλον και ευχόμαστε στον κ. Πλεσίτη κάθε επιτυχία στο έργο του. Παράλληλα ξεκινά άμεσα ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΟΚ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button