ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ψήφος εμπιστοσύνης: Εισήγηση για 4-5 επαγγελματικά συμβόλαια νεαρών στο νέο ρόστερ

Ο σχεδιασμός για τον ΟΦΗ της νέας αγωνιστικής περιόδου δεν περιλαμβάνει μόνο ανανεώσεις συμβολαίων, αποχωρήσεις και μεταγραφές.

Ένα ιδιαίτερο κομμάτι που έχει να κάνει με τη στελέχωση του ρόστερ, είναι αυτό με τους ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ19 που θα κληθούν αν υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τραϊανός Δέλλας έχει ήδη κάνει τις εισηγήσεις του και σύμφωνα μ’ αυτές 4-5 ποδοσφαιριστές θα κάνουν την μετάβαση προς την πρώτη ομάδα.

Βαδίζοντας στον ίδιο… δρόμο με τους Αδαμάκη και Σημαντηράκη, που προπονούνταν με τους «μεγάλους» και αγωνιζόταν με την Κ19, έρχεται η επόμενη «φουρνιά» ταλέντων.

Οι Ζαχαριουδάκης, Πιστικός, Φαϊτάκης και Χνάρης είναι αυτή τη στιγμή ένα… βήμα από τα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια, στο πλαίσιο του κεντρικού σχεδιασμού για την αξιοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας των τμημάτων υποδομής.

Άλλωστε, ο Δέλλας είναι ένας προπονητής που στηρίζει έμπρακτα τους εξελίξιμους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Οι προαναφερόμενοι παίκτες έχουν προπονηθεί υπό τις οδηγίες του, ενώ ο 48χρονος τεχνικός έχει παρακολουθήσει και πολλά παιχνίδια της ομάδας Κ19.

Το τυπικό σκέλος με την υπογραφή των συμβολαίων θα γίνει σταδιακά μέσα στο καλοκαίρι, ενώ αναμένεται να συμμετέχουν και στην προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους.  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button