Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

“Θα συνεχίσουμε μέχρι να απελευθερωθούν τα αρχικά Ρωσικά εδάφη!”

Η στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία θα συνεχιστεί μέχρι να απελευθερωθούν τα «αρχικά ρωσικά εδάφη», λέει ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο ίδιος επεσήμανε ότι η Μόσχα θα προσθέσει περισσότερες περιοχές στην επικράτειά της, στην πρώτη επέτειο της ένωσης της χώρας με τις Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, καθώς και τις περιοχές Ζαπορίζια και Χερσώνα.

Οι κάτοικοι των τεσσάρων περιοχών συμμετείχαν σε δημοψηφίσματα πριν από ένα χρόνο και αποφάσισαν «να είναι με την πατρίδα τους», έγραψε ο Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram.
«Αυτές οι εκλογές έγιναν σύμβολο όχι μόνο της αποκατάστασης της ιστορικής δικαιοσύνης, αλλά και της ενότητας του ρωσικού λαού, της κολοσσιαίας θέλησης και αφοσίωσής του», είπε.

Μιλώντας για τις συνεχιζόμενες μάχες στην Ουκρανία, ο Μεντβέντεφ, ο οποίος τώρα υπηρετεί ως αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, επέμεινε ότι η στρατιωτική επιχείρηση της Μόσχας θα συνεχιστεί μέχρι να «καταστραφεί το σημερινό καθεστώς στο Κίεβο και να απελευθερωθούν τα αρχικά ρωσικά εδάφη από τον εχθρό. “
«Η νίκη θα είναι δική μας. Και θα υπάρξουν περισσότερες νέες περιοχές εντός της Ρωσίας», έγραψε ο πρώην πρόεδρος.

koliadis_banner

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button