ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Θα έχει και…Μέσι το Super Bowl;

Οι παραγωγοί του Super Bowl σκαρφίστηκαν μια τρομερή ιδέα για διαφήμιση στο κορυφαίο αθλητικό event της χώρας!

Συγκεκριμένα ο Λιονέλ Μέσι ένωσε τις δυνάμεις του με τον ηθοποιό Τζέισον Σουντέικις ή αλλιώς γνωστό ως… Τεντ Λάσο στην ομώνυμη σειρά που ακολουθεί τα βήματα ενός Αμερικανού προπονητή στην Premier League, πρωταγωνιστώντας σε διαφήμιση μπύρας στο Super Bowl!

Μαζί με τον αστέρα των του NFLΝταν Μαρίνο, οι τρεις τους θα εμφανιστούν στις γιγαντοοθόνες κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου για χάρη διαφημιστικής καμπάνιας, η οποία για κάθε λεπτό προβολής στο γιγαντιαίο αθλητικό event θα παράγει 15 εκατομμύρια ευρώ!

«Σκέφτηκα ότι η ιδέα να προσλάβω τον Μέσι για να παίξει απέναντι στον Τεντ Λάσο ήταν εξαιρετική. Μια διασταύρωση του κοινού του αμερικανικού ποδοσφαίρου και του ποδοσφαίρου, σε ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα στον κόσμο. Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 είναι προ των πυλών» τόνισε ο Φάμπιο Γουλφ, ειδικός στο αθλητικό μάρκετινγκ, προτού προσθέσει:

«Οι σούπερ αθλητές είναι οχήματα μέσων ενημέρωσης. Νομίζω ότι ακόμη και μια τέτοια ενεργοποίηση, που θα γίνει στο Super Bowl με μεγάλο κοινό, θα έχει απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα των εμπλεκομένων σταρ, κάτι που μας δείχνει για άλλη μια φορά τη δύναμη του κοινού που έχουν στα δικά τους κανάλια» πρόσθεσε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button