ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Την Τρίτη ξεκινούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Την Τρίτη ξεκινούν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς (vid)

Λόγω ψηφιακών προβλημάτων δεν ξεκίνησαν σήμερα οι ηλεκτρονικές αιτήσεις στον Δήμο Ηρακλείου για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για την επόμενη χρονιά. Συνέπεια, η σχετική διαδικασία να ξεκινά από την ερχόμενη Τρίτη, ενώ θα λήξει στις 4 Ιουνίου

Από την ερχόμενη Τρίτη ξεκινούν τελικά οι ηλεκτρονικές εγγραφές στον Δήμο Ηρακλείου για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς την επόμενη χρονιά, καθώς υπήρξαν ψηφιακά προβλήματα λόγω της κατάργησης του νομικού προσώπου της ΔΟΠΑΦΜΑΗ και της συνένωσης όλων των ηλεκτρονικών λογισμικών με τον Δήμο Ηρακλείου.

Η σχετική διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιουνίου, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Στόχος της δημοτικής αρχής Ηρακλείου είναι να ικανοποιηθεί περίπου το 90% των ηλεκτρονικών αιτήσεων, με τον αριθμό να αγγίζει τις 1.200, ενώ οι ενδιαφερόμενοι γονείς υποχρεούνται πλέον να καταθέσουν το voucher, όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναφορικά με τη πληρωμή του προσωπικού μέσω ΕΣΠΑ, ο αντιδήμαρχος έκανε λόγο για μεγάλες καθυστερήσεις, ωστόσο η δημοτική αρχή, όπως διευκρίνισε μεριμνεί για το οικονομικό ζήτημα του προσωπικού.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button