Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη Λαμία

Ο πλανήτης, η γη είναι το «σπίτι» μας και οφείλουμε να το προστατεύουμε αλλά και να το παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ακόμα καλύτερο.

Με αυτό το σύνθημα και «συνοδοιπόρο» την περιβαλλοντική, οικολογική και κοινωνική ευθύνη όλων μας, και κυριότερα μαθητών ιδιωτικών και δημόσιων νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Αγίας Βαρβάρας, η ψυχαγωγική-εκπαιδευτική δράση «Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης», στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δήμο Λαμιέων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Φθιώτιδας, τον Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. και την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης Α.Ε. (ΕΕΑΑ), περιελάμβανε παιχνίδια αλλά και συνολικότερα μια διαφορετική εκπαιδευτική προσέγγιση για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το παρών στη δράση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος Κώστας Κερπινιώτης, στελέχη της εκπαιδευτικής κοινότητας, του Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης Α.Ε. (ΕΕΑΑ) ενώ ακολούθησε μουσική συναυλία με τους «Voyage Jazz Group».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button