ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε o 38χρονος για τη ληστεία στο κατάστημα ΟΠΑΠ – Αναζητείται ένας ακόμα άνδρας

Ο 38χρονος, ο οποίος θεωρείται ο φυσικός αυτουργός της ληστείας, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ενώ την ίδια ώρα 34χρονος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για απλή συνέργεια στην υπόθεση αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Πολύωρη ήταν η απολογία των δύο ανδρών που ταυτοποιήθηκαν ότι συμμετείχαν στην ληστεία που διαπράχθηκε στις (8/4) σε βάρος μίας 28χρονης υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ, επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για έναν 38χρονο και έναν 34χρονο, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον των ανακριτικών αρχών προκειμένου να απολογηθούν. Συγκεκριμένα, ο 38χρονος, ο οποίος θεωρείται ο φυσικός αυτουργός της ληστείας, κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ενώ την ίδια ώρα 34χρονος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για απλή συνέργεια στην υπόθεση αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ειδικότερα του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000€.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση της ληστείας, αναζητείται ένας ακόμα άνδρας και συγκεκριμένα ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button