ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

“‘Εφυγε” από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, Κώστας Καπράνας

Θλίψη στη μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης και όχι μόνο σκόρπισε η είδηση όχι ο Κώστας Καπράνας, έφυγε σήμερα Σάββατο (18/11) από τη ζωή!

Νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες στο ΙΑΣΩ δίνοντας γενναία αλλά άνιση μάχη με την επάρατο νόσο και τελικά λύγισε ξεψυχώντας, με τους αγαπημένους του ανθρώπους να είναι δίπλα του μέχρι και την τελευταία του πνοή.

Ο Κώστας Καπράνας, που “έσβησε” σε ηλικία 65 ετών, διατέλεσε πρόεδρος της Αναγέννησης από το 1997 μέχρι το 2001 επενδύοντας πάρα πολλά χρήματα και προσωπικό χρόνο στην ομάδα την οποία επανέφερε σε χρόνο ρεκόρ στη Β’ Εθνική, πραγματοποιώντας ίσως τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία της.

Δεν γεύτηκε τη χαρά της ανόδου για μια σειρά από καταστάσεις που έπαιζαν ρόλο τότε στα κέντρα αποφάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά η οικονομική του προσφορά μαζί με την τότε διοίκηση (Κώστας Κολοκύθας, Μάκης Μπριάνας, Σωτήρης Βητοβάρης, Κώστας Καντερές και άλλοι που πορεύτηκαν μαζί του), όχι μόνο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αλλά υπήρξε από τις μεγαλύτερες (αν όχι η μεγαλύτερη) που έχουν καταγραφεί στα χρονικά.

Δημιούργησε από το μηδέν το προπονητήριο στο Ρούσσο (που δυστυχώς εγκαταλείφθηκε αργότερα) με χλοοτάπητα και προβολείς, υπηρέτησε την ομάδα με πολύ πάθος και αγάπη, αλλά στο τέλος έμεινε μόνος του όπως συνήθως – δυστυχώς – συμβαίνει σ’ αυτόν τον σύλλογο και απογοητευμένος αποχώρησε.

Δεν έπαψε ποτέ, όμως, να ενδιαφέρεται για την ομάδα, ενώ το καφενείο που διατηρούσε στην Κομουνδούρου, πέραν όλων των άλλων, αποτελούσε ένα μόνιμο ποδοσφαιρικό στέκι.

Ακόμη κι όταν διαγνώστηκε με καρκίνο δεν έχασε ποτέ την αισιοδοξία του και το πάλεψε μέχρι και το τέλος με γενναιότητα και αξιοπρέπεια!

Πηγή: neosagon.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button