Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Επιμελητήριο Ευβοίας: Καταργείται ο κατάλογος πραγματογνωμόνων

Το Επιμελητήριο Ευβοίας στα πλαίσια παροχής ανταποδοτικών υπηρεσιών ανακοινώνει την κατάρτιση καταλόγου πραγματογνωμόνων, σύμφωνα με το άρθρο 65 παρ. 2 του ν. 4497/2017 κατά το οποίο τα Επιμελητήρια στα πλαίσια του σκοπού τους διενεργούν πραγματογνωμοσύνες και δειγματοληψίες και επιλύουν, με διαιτησία, εμπορικές διαφορές και ο οποίος συντάσσεται κάθε δύο (2) χρόνια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Εύβοιας ανακοινώνει ανοικτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο για την κατάρτιση καταλόγου ενόρκων πραγματογνωμόνων και την εγγραφή του σε αυτόν.

Οι πραγματογνωμοσύνες θα πραγματοποιούνται μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων και μπορεί να αφορούν: α/ Διαφωνίες μεταξύ δύο ή περισσοτέρων επιχειρήσεων ή μεταξύ ιδιώτη και επιχείρησης, β/ Εξακρίβωση της ποιότητας ενός προϊόντος ή υπηρεσίας και γ/ Εκτίμηση ζημίας σε προϊόντα ή υπηρεσίες. Οι αμοιβές των προσώπων που συμμετέχουν στις εν λόγω εργασίες καθορίζονται με απόφαση της οικείας Διοικητικής Επιτροπής.

Παρακαλείστε όσοι εκδηλώσετε ενδιαφέρον να συμπληρώσετε την συνημμένη αίτηση συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα στο οποίο να αναφέρεται η  ιδιότητά σας, η εμπειρία σας και τυχόν τίτλοι σπουδών  ή πιστοποιήσεις των δεξιοτήτων σας, υποβάλλοντας τα στα γραφεία του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Ελ. Βενιζέλου 12, 1ος όροφος, είτε μέσω e-mail: info@eviachamber.gr

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν από Επιτροπή του Επιμελητηρίου Εύβοιας ώστε να κριθεί η καταλληλόλητα των ενδιαφερόμενων.

The post Επιμελητήριο Ευβοίας: Καταργείται ο κατάλογος πραγματογνωμόνων appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button