ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Εξαπάτησαν νεαρή γυναίκα στη Μηλίνα – Με ποιον τρόπο της έκλεψαν χιλιάδες ευρώ

Μία νεαρή γυναίκα 37 ετών από τη Μηλίνα Πηλίου εξαπάτησαν επιτήδειοι αποσπώντας από τον τραπεζικό της λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ!

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, χθες το πρωί η γυναίκα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άνδρα, ο οποίος προσποιήθηκε ότι καλεί εκ μέρους του λογιστικού γραφείου με το οποίο συνεργάζεται η νεαρή.

Στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας, ο οποίος της συστήθηκε με ψεύτικα στοιχεία, της έπιασε την κουβέντα για θέματα της επικαιρότητας, και εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του άτυχου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

Αμέσως μετά, αφού κέρδισε χρόνο και την εμπιστοσύνη του θύματός του, την ενημέρωσε ότι έχει βγει από την κυβέρνηση ένα επίδομα για εκείνη και πρέπει να της το καταβάλει άμεσα. Έτσι, της ζήτησε τα στοιχεία του τραπεζικού της λογαριασμού μαζί με τους κωδικούς του e-banking με αποτέλεσμα να αποκτήσει πρόσβαση σε όλα.

Κλείνοντας τη γραμμή, τα χρήματα που είχε στον τραπεζικό της λογαριασμό η γυναίκα, είχαν κάνει ήδη φτερά!

Όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί, δε μπορούσε να πιστέψει πόσο εύκολα έπεσε θύμα απάτης και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button