ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ελένη Μενεγάκη: Οριστικά τέλος από το Mega – Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα

Η παρουσιάστρια ενημέρωσε σήμερα το κανάλι για την απόφασή της. Όπως φαίνεται οι διαφορές αφορούσαν το οικονομικό σκέλος και όχι τόσο το πρόγραμμα

Η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε την συνεργασία της με το Mega. Η παρουσιάστρια ενημέρωσε σήμερα το κανάλι για την απόφασή της. 

Ειδικότερα, η πρώην βασίλισσα της πρωινής ζώνης, τα τελευταία χρόνια έχει μετακομίσει στη μεσημβρινή από τον καιρό που ήταν ακόμη στο δυναμικό του Alpha. Μετά από μια παύση ενός έτους που έκανε, επέστρεψε στο Mega στην ίδια ζώνη προβολής. Το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι και οι συζητήσεις για την ανανέωσή του ήταν μαραθώνιες, καθώς το κανάλι είχε προτείνει εναλλακτικές.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη είχε τρεις διαφορετικές προτάσεις από τους ιθύνοντες του Mega. Η πρώτη αφορούσε την παραμονή της στην ίδια ώρα καθημερινά, η δεύτερη να μετακομίσει σε βραδυνή εβδομαδιαία εκπομπή και η τρίτη να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην πρωινή ζώνη στις 10:00 – 13:00 καθημερινά, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού που βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρομπόλα και το Zappit, η απάντηση και στις τρεις περιπτώσεις ήταν αρνητική.

Ενώ και οι δικές μας πηγές επιβεβαιώνουν πως η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Τετάρτης 17/4 μετέφερε την απόφασή της και στους συνεργάτες της. Οι οικονομικές διαφορές ήταν το μέρος στο οποίο υπήρχε διαφωνία με το κανάλι και δεν βρέθηκε τελικά κοινό σημείο συνεννόησης.

Το επόμενο βήμα της Ελένης Μενεγάκη έχει να κάνει με τις προτάσεις που έχει ήδη δεχτεί για νέα συνεργασία. Αν και εφόσον ικανοποιηθούν οι όροι της.

Οι εναλλακτικές προτάσεις για την Ελένη Μενεγάκη όπως τις παρουσίασε ο Γιάννης Πουλόπουλος:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button