ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Δραγάζης: «Θα πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη στην Ελευσίνα»

Αρκετά δύσκολη δοκιμασία έχει μπροστά της η Αναγέννηση για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της National League 1, αφού αντιμετωπίζει το Σάββατο (25/11, 17:00) τον ισχυρό Πανελευσινιακό στo «Τάκης Βογιατζής» της Ελευσίνας. 

Το σύνολο του Μύρωνα Παπαδάκη προέρχεται από τη μεγάλη εντός έδρας νίκη επί του Αιγάλεω και παραμένει αήττητο για δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, ωστόσο είναι δύσκολο το έργο στο σαββατιάτικο παιχνίδι, μιας και η ομάδα της Ελευσίνας αποτελεί εκ των φαβορί για άνοδο στην Elite League και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, προερχόμενη από την ήττα στην έδρα του Εσπέρου

Στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μετά το ματς με το Αιγάλεω και στο ερχόμενο παιχνίδι αναφέρθηκε ο συνεργάτης του Μύρωνα Παπαδάκη, Μάνος Δραγάζης, λέγοντας: 

«Σίγουρα μετά την νίκη μας επί το Αιγάλεω η ψυχολογία μας είναι εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Παρόλα αυτά, η ομάδα είχε κάποιες ατυχίες, με τραυματισμούς του Μιχάλη Σπυριδάκη και του Κώστα Οικονομόπουλου, δύο παιδιών που παίζουν κομβικό ρόλο στο παιχνίδι μας. Αυτή την εβδομάδα περιμένουμε να δούμε και το κατά ποσό θα είναι έτοιμος ο Μητρόπαπας, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, είναι και εκείνος πολύ σημαντικός για εμάς. Όπως και να έχει, εμείς προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για αυτό το ματς και θα πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη στην Ελευσίνα». 

«Η ομάδα της Ελευσίνας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με έμπειρα παιδιά και πολύ ικανά. Ειδικά στην έδρα της είναι πάρα πολύ δυνατή. Τρέχει πάρα πολύ στο τρανζίσιον, σουτάρουν οι περισσότεροι παίχτες της και σίγουρα για εμάς θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι». 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button