ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 5:30 π.μ. έως 7:30 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου: Στον Κατσαμπά στην περιοχή έναντι της επιχειρήσεως Ηλεκτροσυνεταιρικής στη Λ. Καζαντζίδη και στην οδό Καπάζουρνα. Στη Ν. Αλικαρνασσό, στις περιοχές της εκκλησίας της Παναγίας Καμαριανής, του s.m. Χαλκιαδάκη MEGA, του νεκροταφείου Αλικαρνασσού, του Γυμνασίου, των επιχειρήσεων Praktiker και Lidl, της μάντρας του Δήμου, των εγκαταστάσεων της Νέας Λαχαναγοράς και του σταθμού βιολογικού καθαρισμού της Ν. Λαχαναγοράς, των εγκαταστάσεων της 126 Σ.Μ., του ΟΤΕ Καρτερού, των επιχειρήσεων Πετρεμπορικής και Ανακύκλωσης στον Καρτερό, της εκκλησίας του. Αγ. Ιωάννη στη Φλωρίδα, των ΚΑΑΥ Καρτερού, στην περιοχή του πρώην ΕΟΤ, του εργοταξίου ΑΤΛΑΣ ΑΕ μέσα στο πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL, έναντι της διακλάδωσης προς Πρασσά στην περιοχή του Πέτρινου Πύργου, της επιχειρήσεως Γραμματικάκη, του πρατηρίου υγρών.

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου: Στην έξοδο του Γαζίου, στην περιοχή της εκκλησίας του Αγ. Νικολάου.          

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου: Στη θέση Αγάκου Μετόχι, στην περιοχή της ταβέρνας Ρούσσου, στην οδό Βροντησίου.                  

Από 9:00 π.μ. έως 10:30 π.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου: Στο Γάζι στην οδό Ελ. Βενιζέλου από την οδό Ανθέων μέχρι το αναψυκτήριο – καφέ Γκαράζ μετά παρόδων.                      

Από 9:30 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων: Στο Δ. Μινώα Πεδιάδος στα χωριά Κελιά, Φιλίσια, Βόνη, Θραψανό, Σαμπάς, Ζωφόροι, Άνω & Κάτω Απόστολοι, Ευαγγελισμός, Αρχάγγελος, Σκλαβεροχώρι. Στο Δ.Αρχανών -Αστερουσίων στα χωριά Μυρτιά,Αστρακοί και στην είσοδο του χωριού Σγουροκεφάλι από την πλευρά της Επσκοπής.Επίσης στις περιοχές του ελαιουργείου Μελισσουργάκη πριν τη διακλάδωση προς Μυρτιά, του φωτοβολταϊκού πάρκου Τσαγκαρουλάκη και των αντλιοστασίων Θραψανιωτάκη, Ξυδιανάκη,Νικολιδάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.                           

Από 10:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου: Στη θέση Καντί Καμάρα, στην περιοχή του αρδευτικού Τσαγκαράκη και της ιδιοκτησίας Τρυπιδάκη.

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Μυλοποτάμου: Στο Πέραμα (περιοχή Βενζινάδικου Πετροδασκαλάκη, ΣΜ Μαθιουδάκη, Περίπτερο Νικηφόρου).  

Στα Χανιά

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Χανίων: Στα Νερά Κρήτης «Βαρύπετρο», Ποτισστήρια, Μυλωνιανά, Περβόλια, Μπουτσουνάρια, Μουρνιές (δρόμος ΟΑΔΥΚ μέχρι διασταύρωση Κεραμιών).  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button