ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Σάββατο 27 Απριλίου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο, 27 Απριλίου, σε περιοχές των νομών, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου γενικά στον οικισμό Σύλαμος και στις περιοχές από Βασιλειές προς Σύλαμο, της επιχείρησης Μινωικά φρούτα, της οικίας Σταθόπουλου, των αρδευτικών Δανδουλάκη, Ορφανουδάκη και στις οδούς Αγ.Ειρήνης, Ζωοδόχου πηγής και Γιανναδάκη.Επίσης στις Βασιλειές στην περιοχή ανατολικά του κεντρικού δρόμου στις οδούς Κύπρου και Πειραιώς.                     

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου στον Πόρο στην περιοχή όπισθεν της εκκλησίας του Αγ.Γεωργίου, στην οδό Βαλσαμονέρου.

Από 9:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, στις περιοχές τμηματικά, στις Κ. Αρχάνες στις περιοχές του δρόμου προς το Φουρνί, στο Φουρνί, στην κάτω πλατεία έναντι του βενζινάδικου και στην περιοχή του γυμνασίου Αρχανών.           

Από 10:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στη Θέρισσο στην οδό Λατούς μετά παρόδων, στην Πατρ. Μελετίου Μεταξάκη από την οδό Βερεκύνθου μέχρι την οδό Στρυμώνος και στην οδό Κρανιωτάκη.                   

Από 10:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στις Μεσαμπελιές στις οδούς Εμμ. Λυδάκη από την οδό Ούλαφ Πάλμε μέχρι την οδό Αμαργιαννάκη, Αμαργιαννάκη από την οδό Εμμ. Λυδάκη μέχρι την οδό Μόρνου και στην οδό Μόρνου από την οδό Αμαργιαννάκη μέχρι την οδό Ούλαφ Πάλμε.

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ρεθύμνης, στις περιοχές βόρεια του χωριού Πηγή – ΥΣ Ζαχαριουδάκη, Ελαιουργείο Πηγής, Πυρηνελαιουργείο Συνατσάκης, Τζέτζο.  

Στα Χανιά

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Χανίων, στις περιοχές Σούδα, Νεροκούρου, Σιλό ΚΥΔΕΠ, Τσικαλαριά, Μαλάξα, Σούδα (περιοχή αστυνομικού τμήματος), Άγιος Νικόαλος, Κυλινδρόμυλοι Κρήτης και όλη η Κάτω Σούδας.

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Χανίων, στις περιοχές Πάνω Σούδα (περιοχή Βολικάκη, Κρητικά προϊόντα Ζύμης).  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button