Ανατολική Μακεδονία και ΘράκηΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Δήμος Καβάλας-Εκλογές 2023: 6 υποψήφιοι δήμαρχοι και… 827 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι! [όλα τα ονόματα]

Ακριβώς έναν μήνα πριν από τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές του 2023, το Πρωτοδικείο Καβάλας δημοσίευσε την ανακήρυξη των υποψηφίων συνδυασμών για τον Δήμο Καβάλας, επικυρώνοντας και τις τελικές λίστες των ψηφοδελτίων που θα τυπωθούν με σκοπό να «σταυρωθούν» από τους δημότες την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι για πρώτη φορά φέτος οι υποψήφιοι είχαν καταθέσει στις 31 Αυγούστου 2023 όλους τους υποψηφίους τους ηλεκτρονικά, στην ειδική πλατφόρμα του Υπουργείο Εσωτερικών, ωστόσο, όπως πάντοτε συνέβαινε, η τελική ανακήρυξη και, άρα, η συμμετοχή στις εκλογές κρίνεται από το Πρωτοδικείο, τόσο σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους δημάρχους όσο και τους υποψηφίους δημοτικούς ή τοπικούς συμβούλους.

Σύμφωνα με την Απόφαση Αρ. 11/2023 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Καβάλας, έξι [6] συνδυασμοί πρόκειται να μετέχουν στην εκλογική διαδικασία του ερχόμενου Οκτωβρίου και να διεκδικήσουν τη Διοίκηση του Δήμου Καβάλας για την πενταετία 2023-2027.

Παράλληλα, το Πρωτοδικείο ανακήρυξε και συνολικά 827 υποψηφίους για το Δημοτικό Συμβούλιο και τα τοπικά συμβούλια του Δήμου Καβάλας. Αναλυτικά, οι συνδυασμοί και το σύνολο των υποψηφίων τους έχει ως εξής:

  1. Μάκης Παπαδόπουλος / Ο Τόπος της Ζωής μας = 207 υποψήφιοι
  2. Θεόδωρος Μουριάδης / Σύγχρονος Δήμος = 200 υποψήφιοι
  3. Χρήστος Ποτόλιας / Λαϊκή Συσπείρωση = 68 υποψήφιοι
  4. Γιάννης Εριφυλλίδης / Η Καβάλα Μπροστά = 136 υποψήφιοι
  5. Αναστασία Ιωσηφίδου / Ώρα Δημιουργίας = 103 υποψήφιοι
  6. Χαράλαμπος Χρυσανίδης / Έργο Τώρα = 113 υποψήφιοι

Αναλυτικά:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button