ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Γαλλία: Θρίλερ με εξαφάνιση 15χρονης – Το κινητό του φίλου της στο επίκεντρο της έρευνας

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το θρίλερ με την εξαφάνιση της 15χρονης Λινά στη Γαλλία. Η έφηβη που φοιτούσε σε επαγγελματικό σχολείο, εξαφανίστηκε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου από μια περιοχή στα κεντρο-ανατολικά της χώρας και έκτοτε αγνοείται.

Έκτοτε, οι ερευνητές έχουν ψάξει αυτοκίνητα και σπίτια και έχουν συλλέξει μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων. Η έρευνα περιορίζεται σε ένα τμήμα του δρόμου, περίπου 900 μέτρα, που πιστεύεται ότι εξαφανίστηκε.

Ενώ η έρευνα συνεχίζεται, ο φίλος της Λινά, Τάο, είναι αντιμέτωπος με φήμες και υποψίες εξαιτίας του τηλεφώνου του, το οποίο έχασε την επομένη της εξαφάνισης της κοπέλας.

Το τηλέφωνο στα χέρια των ερευνητών
Η εφημερίδα Le Nouveau détective ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Tao είχε χάσει το τηλέφωνό του και προσπάθησε να το βρει την επόμενη ημέρα σε ένα εγκαταλελειμμένο υπόστεγο στο Saint-Blaise-la-Roche. Σύμφωνα με μάρτυρα που ειδοποίησε το μέσο ενημέρωσης, τον είδαν να προσπαθεί να το βρει χρησιμοποιώντας έναν μαγνήτη και ένα κομμάτι σπάγκο, αναφέρει η La Voix du Nord.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρώην γκαράζ, το smartphone βρέθηκε τελικά κάτω από μια τσιμεντένια πλάκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν κρυμμένο: “Είχε πέσει στην υδρορροή του κτιρίου, κάτω από την πλάκα”. Για να βρουν το smartphone, το οποίο θα μπορούσε να έχει πολύτιμα στοιχεία για το πρόγραμμα της Λινά, οι ερευνητές έσπασαν “μέρος της πλάκας” και ανέσυραν το τηλέφωνο.

Το τηλέφωνο βρίσκεται πλέον στα χέρια των ερευνητών, οι οποίοι θα μπορέσουν να αναλύσουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μπορεί να είχε στείλει η κοπέλα στον Τάο την ημέρα που εξαφανίστηκε. Συγκεκριμένα, θα εξετάσουν ένα βίντεο που μπορεί να είχε τραβήξει η Λινά με την ίδια να περπατάει στο δρόμο λίγο πριν εξαφανιστεί, στο οποίο οι ερευνητές ελπίζουν να βρουν χρήσιμες λεπτομέρειες. Ένας από τους ερευνητές δήλωσε στο New Detective ότι η ανάλυση του τηλεφώνου θα βοηθήσει να βρεθούν ορισμένα μηνυμάτων που έχουν αναρτηθεί στα κοινωνικά δίκτυα.

Πηγή: Le Soir

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button