ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Αυτό είναι το βούλευμα για τις υποθέσεις ασέλγειας του π. Αντώνιου (βίντεο) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Εκδόθηκε χθες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών το βούλευμα για την υπόθεση της “Κιβωτού του κόσμου” και ειδικότερα της κατηγορίας που αφορά στον πατέρα Αντώνιο περί κατάχρησης ανηλίκων με παθόντα που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του, και με άλλον που δεν το έχει συμπληρώσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για περιστατικά που έχει καταγγείλει ένας 17χρονος τότε τρόφιμος της δομής, και ένας 13χρονος.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο πρόσφατο παρελθόν το TheNewspaper.gr, ο 13χρονος (τότε) και 15χρονος σήμερα, αναίρεσαι τις κατηγορίες εις βάρος του ιδρυτή της “Κιβωτού” με βίντεο που έχει γυρίσει ο ίδιος και ζητά συγγνώμη που αναγκάστηκε να πει ψέματα. Ο νεαρός διαμένει στην δομή του Διμηνίου Βόλου.

Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο ιερέας φέρονται να έλαβαν χώρα σε Βόλο, Καλαμάτα, Χίο και Αθήνα και αφορά θωπείες σε παραλίες και άλλες ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα αποκλειστικά η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο STAR και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης, το βούλευμα δεν παραπέμπει σε δίκη τον π. Αντώνιο με τις εξής αιτιολογίες:

Για πράξη που καταγγέλθηκε από τον πρώτο καταγγέλοντα, ο κατηγορούμενος δεν έχει απολογηθεί, επομένως πρέπει να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία.

Με βάση τις προαναφερθείσες καταθέσεις, ο πρώτος εγκαλών μεταφέρθηκε τον Ιούλιο του 2021 για φιλοξενία στις δομές της “Κιβωτού” στη Χίο, και τότε εκμυστηρεύτηκε τις ήδη τελεσθείσες από τον κατηγορούμενο σε βάρος του γενετήσιες πράξεις σε τρεις φίλους του που διέμεναν στην ίδια δομή. Ένας εξ αυτών κατέθεσε ως μάρτυρας ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής στις 23.92022 και σε δύο αδέρφια , τα οποία σε κανένα στάδιο της ποινικής διαδικασίας δεν κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες σχετικά με τις καταγγελόμενες πράξεις. Επειδή η μαρτυρία τους κρίνεται ότι μπορεί να βοηθήσει την εξακρίβωση της αλήθειας πρέπει να διαταχθεί επιπλέον περαιτέρω ανάκριση (και) προκειμένου να κληθούν και να εξεταστούν ως μάρτυρες.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button