Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Από την Αλίαρτο Βοιωτίας, ο προσωπικός σεφ του Εμίρη του Κατάρ!

Ο ταλαντούχος Σεφ Γιάννης Γεωργίου, με καταγωγή από την Αλίαρτο Βοιωτίας, είναι μόλις 26 χρονών, αλλά έχει ένα πλούσιο βιογραφικό έχοντας εργαστεί σε πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία 5 αστέρων ανά την Ελλάδα.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό εργαζόταν στις ξενοδοχειακές μονάδες των Αφών Σαράντη, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες της μεγαλύτερης γαλακτοβιομηχανίας της χώρας, την “Όλυμπος“.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ταλαντούχος σεφ, τον περασμένο Μάρτιο βρέθηκε στην Ντόχα όπου μαγείρεψε για τον αδερφό του Εμίρη, σεΐχη Jassim bin Hamad Al Thani, όπου με την γαστρονομική αριστοτεχνία του μάγεψε μαγειρικά την βασιλική οικογένεια. Έτσι, προέκυψε η πρόταση από τον Εμίρη του Κατάρ, Τamim bin Hamad Al Thani, o οποίος έχει μια αμύθητη περιουσία πολλών εκατομμυρίων και η πρόταση ήταν αρκετά δελεαστική.

Ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα για τον Γιάννη Γεωργίου που αφήνει προσωρινά, την επιχείρηση του στην Αλίαρτο, και τα υπόλοιπα project για μια δελεαστική πρόταση ζωής.

Ο Γιάννης Γεωργίου, έχει το κατάστημα εστίασης 2face στην Αλίαρτο, ενώ ταυτόχρονα υπογράφει πολλά μενού σε γνωστά εστιατόρια.

The post Από την Αλίαρτο Βοιωτίας, ο προσωπικός σεφ του Εμίρη του Κατάρ! appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button