ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Δύο μετάλλια από τη Ζωοδόχο Πηγή στο Πανελλήνιο Παρα-επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Στο βάθρο ανέβηκαν οι Βενετσανάκης Ελευθέριος και Βαροζάκης Ιωάννης στο διπλό Ανδρών και στο διπλό Μικτό οι Βενετσανάκης Ελευθέριος και Κουτάντου Μαρία

Σπουδαία επιτυχία για την ομάδα της Ζωοδόχου Πηγής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2024 που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) στις 27-28  Απριλίου, με διοργανωτή την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες. Στην πρεμιέρα των αγώνων παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ζωοδόχος Πηγή κ. Χρήστος Τζαμούσης και παρακολούθησε τις προσπάθειες των αθλητών-τιών.

Οι αθλητές  της Ζωοδόχου Πηγής ανέβηκαν δύο φορές στο βάθρο των νικητών κατακτώντας δύο χάλκινα μετάλλια στα ομαδικά αγωνίσματα, για την κατηγορία ΤΤ11 στο διπλό Ανδρών με τους Βενετσανάκη Ελευθέριο και Βαροζάκη Ιωάννη και στο διπλό Μικτό με τους Βενετσανάκη Ελευθέριο και Κουτάντου Μαρία.

Ζωοδόχος Πηγή πινγκ πονγκ

Ο Αθλητικός όμιλος Ζωοδόχος Πηγή συμμετείχε με οκτώ αθλητές-τριες. Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές-συνοδοί:Δημήτρης Κουκουλάκης , Μάρκος Αγιαννιωτάκης, Αλεξάνδρα Πλιάκα, Αγαπητός Μηναδάκης.

Ζωοδόχος Πηγή πινγκ πονγκ

Οι θέσεις των αθλητών, αναλυτικά: Κατηγορία ΤΤ11 Ανδρών: Βενετσανάκης Ελευθέριος 5ος, Σφακιανάκης Στέφανος  8ος, Βαροζάκης Ιωάννης 14ος , Καρπαθιωτάκης Μανόλης 15ος, Λυγεράκης Γιώργος 16ος, Στιβακτάκης Δημήτρης 19ος , Κατηγορία ΤΤ11: Γυναικών , Κουτάντου Μαρία 8η, Γιαλιτάκη Νίκη 10η.
«Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στους προπονητές μας για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους», αναφέρουν στην Ζωοδόχο Πηγή.  

Ζωοδόχος Πηγή πινγκ πονγκ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button