ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Χάθηκαν τα ίχνη του Γιάννη Καραμπάτση – Θρίλερ με τον 49χρονο στον Πτελεό

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση ενός 49χρονου από τον Πτελεό Αλμυρού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν… από τις 23 Απριλίου. Εκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με τις αρχές να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Πρόκειται για τον Γιάννη Καραμπάτση, ο οποίος ζούσε εδώ και χρόνια μόνος του στην περιοχή Λεύκη Πτελεού. Ο 49χρονος άνδρας φέρεται να αγνοείται για τουλάχιστον επτά ημέρες, όμως δήλωση εξαφάνισης συγγενικό του πρόσωπο κατέθεσε προχθές στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και όπως ήταν φυσικό αμέσως σήμανε συναγερμός.

Ανδρες του αστυνομικού τμήματος της περιοχής με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ «χτενίζουν» το τελευταίο 24ωρο τον Πτελεό και τα μέρη που σύχναζε ο 49χρονος, δίχως ωστόσο οι έρευνες να έχουν μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Καλά πληροφορημένες πηγές έλεγαν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι εντοπίστηκε σε μία εγκαταλειμμένη αποθήκη, όπου φέρεται να σύχναζε ο 49χρονος, το πορτοφόλι και το σακάκι του. Το κινητό του φέρεται να είναι απενεργοποιημένο από τις 23 Απριλίου.

Το συγγενικό πρόσωπο που τον αναζήτησε μετά από αλλεπάλληλες κλήσεις στις οποίες δεν απαντούσε, αποφάσισε να μεταβεί σπίτι του, όπου διαπίστωσε πως ο 49χρονος έλειπε. Οι πόρτες όμως ήταν ορθάνοιχτες και το ραδιόφωνο έπαιζε στη διαπασών. Ο ίδιος όμως ήταν άφαντος.

Συγχωριανοί του φέρεται να είπαν στην αστυνομία πως πριν από λίγες μέρες τον είδαν να τριγυρνάει στο χωριό μόνος του. Φαινόταν απόμακρος και δεν μίλησε σε κανέναν.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ και μέσω των social media συγγενείς και φίλοι του κάνουν έκκληση, όποιος γνωρίζει κάτι να το αναφέρει στην αστυνομία.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button