ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ανείπωτος θρήνος για την 38χρονη Σοφία, μητέρα ενός μικρού παιδιού – Την βρήκε νεκρή στο πάτωμα ο σύζυγός της

Αιφνίδια έφυγε από την ζωή η 38χρονη Σοφία, μητέρα ενός μικρού παιδιού, σκορπώντας στη θλίψη συγγενείς και φίλους – Τη βρήκε νεκρή ο σύζυγός της, στο πάτωμα

Μία 38χρονη μητέρα στην Πάτρα, άφησε αιφνίδια την τελευταία της ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα, η Σοφία Αγγελοπούλου, σύζυγος του Άγγελου Κοκκότη, ιδιοκτήτης γνωστού καφέ στην οδό Νοταρά, κοντά στην Αγίου Κωνσταντίνου, στην Αγυιά και μητέρα ενός μικρού παιδιού, του Σταμάτη-Μάριου, έχασε ξαφνικά τη ζωή της.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, από τον σύζυγό της, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, αλλά, δυστυχώς, ήταν αργά.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και έγινε αυτοψία στον χώρο και χθες διενεργήθηκε νεκροψία και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, με τον θάνατό της να προήλθε από παθολογικά αίτια.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της «ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, γεμάτος ευαισθησίες. Λάτρευε την οικογένειά της, τον σύζυγο και τον γιο τους, οι οποίοι θρηνούν για την απώλειά της».

Η 38χρονη μητέρα σκόρπισε το πένθος στην οικογένειά της

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και ο γιος της, ο πατέρας της Παναγιώτης Αγγελόπουλος και τα πεθερικά της, Σταμάτης και Ευφροσύνη Κοκκότη, η αδελφή της Γεωργία Αγγελοπούλου, συγγενείς και φίλοι.

Σήμερα, Παρασκευή, στις 5 μ.μ., η οικογένειά της, συγγενείς και φίλοι την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία, από τον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Αγυιάς Πατρών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button