ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ανδρουλάκης από Ρέθυμνο: «Με μπαλώματα δε λύνονται οι ανάγκες της υγείας» (vid)

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Κρήτη. Πρώτη στάση του το κέντρο υγείας Σπηλίου όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στο Ρέθυμνο, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και υποβάθμιση του εθνικού συστήματος υγείας

  • Προτεραιότητα η δημόσια υγεία για το ΠΑΣΟΚ
  • «Η οικονομική πολιτική της ΝΔ διευρύνει τις ανισότητες»
  • «Η δημοκρατική παράταξη να ξανακάνει πράσινη την Κρήτη»

Για μπαλώματα και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα της κυβέρνησης έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, από το Κέντρο Υγείας του Σπηλίου όπου και ήταν η πρώτη στάση της επίσκεψης του στο Ρέθυμνο, επισημαίνοντας ότι ο λαός δεν μπορεί πια να πληρώνει τόσο υψηλές ιδιωτικές δαπάνες υγείας.

Ο ίδιος συνομίλησε με τους γιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τονίζοντας ότι για το ΠΑΣΟΚ η αναγέννηση της δημόσιας υγείας, αποτελεί προτεραιότητα.

Αργότερα ο Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στην πόλη του Ρεθύμνου, κάνοντας βόλτα στα στενά της παλιάς πόλης, συνομιλώντας με πολίτες, εξαπολύοντας βολές προς την κυβέρνηση για την ακρίβεια, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ελπίδας για πράσινη Κρήτη.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button