ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αναγκαστική προσγείωση στο «Ν. Καζαντζάκης»: Μεγάλη αναστάτωση με τη μεθυσμένη επιβάτιδα – Το χρονικό της σύλληψης μπροστά στα μάτια του παιδιού τους (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Αναγκαστική προσγείωση στο «Ν. Καζαντζάκης»: Μεγάλη αναστάτωση με τη μεθυσμένη επιβάτιδα – Το χρονικό της σύλληψης μπροστά στα μάτια του παιδιού τους (vid)

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από Σκωτία για το Κάιρο της Αιγύπτου. Μια 42χρονη βρετανίδα με τον 45χρονο Πολωνό σύζυγό της, έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ προκάλεσαν αναστάτωση στο αεροσκάφος, επιχειρώντας να καπνίσουν και να μην συμμορφωθούν με τις οδηγίες του πληρώματος

  • Ήταν μεθυσμένη και το αεροπλάνο αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Ηράκλειο
  • Από Αγγλία προς Αίγυπτο και στάση στο Ηράκλειο λόγω μέθης
  • Ζευγάρι Βρετανών προκάλεσε ένταση ενώ επιχείρησε να καπνίσει στην καμπίνα
  • Συναγερμός στο Ηράκλειο για αεροπλάνο με προορισμό την Αίγυπτο
  • Προσγειώθηκαν στο Ηράκλειο και έπεσαν στα δίκτυα της ΕΛ.ΑΣ
  • Σύλληψη μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους

Αναστάτωση στον αέρα προκάλεσαν χθες το βράδυ, μια 42χρονη Βρετανίδα με τον 45χρονο Πολωνό σύζυγό της που αποφάσισαν να κάνουν τις διακοπές τους στο Κάιρο της Αιγύπτου, είπαν όμως να τα τσούξουν από την πτήση κιόλας. Έχοντας καταναλώσει μέσα στο αεροσκάφος ποτά και έχοντας περιέλθει πιθανότατα σε κατάσταση μέθης, όχι μόνο επιχείρησαν να καπνίσουν αλλά αρνούνταν με φωνές και χειρονομίες να συμμορφωθούν με τις συστάσεις του πληρώματος.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους κρίνοντας ότι έπρεπε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», ενώ οι αστυνομικές αρχές που είχαν ενημερωθεί, συνέλαβαν μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους το ζευγάρι.

Όπως ανέφερε ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά, σημειώνοντας ότι μπορεί να μην υπάρχει κάποια απαγόρευση για κατανάλωση αλκοόλ μέσα στα αεροσκάφη, πλην όμως θα πρέπει η διάθεσή του να προβλεφθεί από τις εταιρείες να γίνεται με μέτρο.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button