ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να μπερδεύει 101χρονη γυναίκα με… μωρό

«Το ίδιο συνέβη και πέρυσι… Περίμεναν αντί για εμένα ένα παιδί» λέει γελώντας η αιωνόβια κυρία

Μια αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να προβάλλει την 101χρονη Patricia ως… μωρό λόγω ενός σφάλματος στο σύστημα κρατήσεων.

Το πρόβλημα προέκυψε επειδή τα συστήματα της American Airlines δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ότι η Patricia γεννήθηκε το 1922 και όχι το 2022. Σύμφωνα με το BBC, ένας δημοσιογράφος ήταν μάρτυρας σε αυτό το περιστατικό στην πτήση Σικάγο – Μαρκέτ, όπου η γυναίκα και το πλήρωμα καμπίνας γέλασαν.

Η Patricia ταξίδευε με την κόρη της, Chris. «Ήταν αστείο που νόμιζαν ότι ήμουν ένα μικρό παιδί, ενώ εγώ είμαι μια ηλικιωμένη κυρία! Η κόρη μου έκανε την κράτηση online και ο υπολογιστής στο αεροδρόμιο πίστευε ότι η ημερομηνία γέννησής μου ήταν το 2022 και όχι το 1922», δήλωσε.

«Το ίδιο συνέβη και πέρυσι, όταν περίμεναν ένα παιδί αντί για εμένα», πρόσθεσε γελώντας.

Η Patricia είχε ζητήσει θέση για ενήλικα. Φαίνεται όμως ότι το σύστημα του αεροδρομίου δεν μπορεί να χειριστεί μια τόσο μακρινή ημερομηνία γέννησης, επέλεξε λοιπόν μια ημερομηνία 100 χρόνια μετά.

Παρόλο που βλέπει το αστείο μέρος, εκφράζει την επιθυμία να διορθωθεί η κατάσταση, καθώς της προκαλεί προβλήματα.

Παρά ταύτα, δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει να ταξιδεύει και ανυπομονεί για την επόμενη πτήση της το φθινόπωρο, που θα είναι 102 ετών – ελπίζοντας πως μέχρι τότε οι υπολογιστές των αεροπορικών εταιρειών θα έχουν λύσει το πρόβλημα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button