ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Έφυγε από τη ζωή ο “πρωτοπόρος” του mountain bike – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στον Βόλο η είδηση του θανάτου του Αλέξη Κρασιά, που «έφυγε» πρόωρα, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 44 χρόνων.Ηταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπικη κοινωνία και ειδικότερα στους ερασιτεχνικούς ποδηλατικούς κύκλους. Ήταν φανατικός ποδηλάτης και από τους πρώτους που έφερε Cargo Bike στον Βόλο και ίσως και στην Ελλάδα γενικότερα.

Λίγο πριν χτυπηθεί απο την επάρετο είχε ξεκινήσει και το δικό του κανάλι στο Youtube με θέμα το mountain bike και έδειχνε ποδηλατικές διαδρομές στο Πήλιο.Του άρεσε πολύ η τεχνολογία και μέσα από το κανάλι του στο Υoutube «μετέφερε» την τεχνογνωσία του στους λάτρεις του ποδηλάτου στο βουνό.

Το «Βουνού μάλλον» είχε μεγάλη επισκεψιμότητα. Εκατοντάδες ποδηλάτες βουνού από ολόκληρη την Ελλάδα παρακολουθούσαν τις αναβάσεις και καταβάσεις με mountain bike στα βουνά και τα μονοπάτια του Πηλίου και απολάμβαναν το πάθος, με το οποίο ο Αλέξης μετέδιδε τις εμπειρίες του από τις ποδηλατικές διαδρομές στο βουνό των Κενταύρων. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην Κύπρο (είχε καταγωγή και από το νησί), όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Δευτέρα.

Πηγή: thenewspaper.gr 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button