ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ η τιμή της βενζίνης σε όλη την Κρήτη – Σε ποια περιοχή είναι ακριβότερη (vid)

Το εμπόλεμο σκηνικό στη Μέση Ανατολή, προκαλεί ανησυχία και αβεβαιότητα στο χώρο των βενζινοπωλών, καθώς όπως εκτιμάται, αν η έκρυθμη κατάσταση συνεχιστεί, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τις τιμές να σκαρφαλώνουν ανεξέλεγκτα

Το φράγμα των 2 ευρώ «έσπασε» η μέση τιμή βενζίνης σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης, με το συνεχές ανεβοκατέβασμα των τιμών προκαλεί ανησυχία .

Την ίδια ώρα, με φόντο το εμπόλεμο σκηνικό στη Μέση Ανατολή, εκτιμάται πως αν η έκρυθμη κατάσταση συνεχιστεί , τότε δεν αποκλείεται να δούμε τις τιμές να σκαρφαλώνουν ανεξέλεγκτα..

Αφαίμαξη στα πορτοφόλια των πολιτών κάνουν οι τιμές των καυσίμων που, μήνες τώρα, είναι στα ύψη. Το συνεχές ανεβοκατέβασμα των τιμών προκαλεί ανησυχία σε καταναλωτές αλλά και βενζινοπώλες, ενώ σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία, το φράγμα των δύο ευρώ ξεπέρασε, η μέση τιμή της βενζίνης σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης .

Σε Ηράκλειο και Λασίθι η μέση τιμή είναι στα 2,01 ευρώ, στο Ρέθυμνο 2,04 και στα Χανιά αγγίζει τα 2 ευρώ. Όπως εξηγούν πρατηριούχοι, η τιμή στη πόλη του Ηρακλείου είναι συγκρατημένη μέχρι στιγμής στα 1,90 ευρώ, αλλά υπάρχει φόβος να πάρει την ανιούσα και να ξεπεράσει και εκεί τα 2 ευρώ..

Το εμπόλεμο σκηνικό στη Μέση Ανατολή, προκαλεί ανησυχία και αβεβαιότητα στο χώρο των βενζινοπωλών, καθώς όπως εκτιμάται, αν η έκρυθμη κατάσταση συνεχιστεί, τότε δεν αποκλείεται να δούμε τις τιμές να σκαρφαλώνουν ανεξέλεγκτα..

«Οι αυξημένες τιμές των καυσίμων προκαλούν προβληματισμό σε πολλά νοικοκυριά, και ειδικά με φόντο την περίοδο του Πάσχα, όπου διαχρονικά γίνονται παραπάνω μετακινήσεις.»

Από την πλευρά τους οι πρατηριούχοι εξηγούν πως αφουγκράζονται τις δυσκολίες που βιώνουν οι πολίτες λόγω της ακρίβειας, και προσπαθούν όσο μπορούν ,να συγκρατούν τις τιμές.
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button