Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Έναρξη λειτουργίας για το 4ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λαμίας

Η έναρξη λειτουργίας του 4ου Πειραματικού Γυμνασίου Λαμίας, θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση από τον Σεπτέμβριο του 2024.

Με επίκεντρο την καινοτομία και την ανάπτυξη των μαθητών/τριών, το σχολείο δεσμεύεται να προσφέρει ένα περιβάλλον όπου οι μαθητές/μαθήτριες θα ανακαλύπτουν, θα εξερευνούν και θα αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους.

Όπως τόνισε σε ανακοίνωσή της η Διευθύντρια του σχολείου, Βασιλική Πολυμεροπούλου: “Βασικός προσανατολισμός μας θα είναι η προώθηση της καινοτομίας και η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης, το 4ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λαμίας θα προσφέρει ένα προηγμένο περιβάλλον μάθησης που θα ενισχύει τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη κριτικής σκέψης.

  Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου https://4gym-lamias-new.fth.sch.gr/, παρέχοντας έγκαιρες και συνεχείς πληροφορίες για τα προγράμματα, τις δραστηριότητες, τις καινοτόμες δράσεις και τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που θα καθιστούν το 4ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λαμίας μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική επιλογή.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στο σχολείο θα κληθούν με πρόσκληση, να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στις αρχές Μαρτίου 2024. Με νεότερη ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί στους/στις ενδιαφερόμενους/ες η ακριβής προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων.

Με προσήλωση στην ποιότητα και την καινοτομία, αναμένουμε με ανυπομονησία να υποδεχθούμε τους μαθητές/μαθήτριες μας σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την εξέλιξη.”

 

The post Έναρξη λειτουργίας για το 4ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λαμίας appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button