Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων “Eco Wellbeing” στην Αιανή Κοζάνης

 

Στις 30 Οκτωβρίου ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νέων “Eco Wellbeing” στην όμορφη Αιανή της Κοζάνης, με συνολική διάρκεια έως τις 8 Νοεμβρίου 2023. Το βασικό αντικείμενο αυτού του προγράμματος είναι η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και η προώθηση της βιωσιμότητας και της ενσυνειδητότητας.

Οι συμμετέχοντες, ηλικίας 18-30 ετών, προέρχονται από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Αρμενία. Το πρόγραμμα παρέχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τις έννοιες της βιωσιμότητας, να εξετάσουν τα συναισθήματά τους σχετικά με την κλιματική αλλαγή, και να αναπτύξουν τεχνικές διαχείρισης για αυτήν τη σημαντική πρόκληση.

Το “Eco Wellbeing” είναι ένα πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση των νέων για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, προάγοντας τη βιώσιμη συμπεριφορά και δράσεις που συμβάλλουν στην προστασία του πλανήτη. Η συνάντηση υπόσχεται να είναι ένας χώρος για ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών, ενώ οι νέοι θα αποκτήσουν εργαλεία για να συμβάλλουν στην προσπάθεια της κοινωνίας για μια πιο βιώσιμη και πράσινη μελλοντική γενιά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα “Eco Wellbeing,” επικοινωνήστε μαζί μας στο info@goalive.eu ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο goalive.eu Στοιχεία επικοινωνίας: Όνομα: GO Alive ΑΜΚΕ Τηλέφωνο: 6981818181 Διεύθυνση: Σ. Μπλιούρα 2, Κοζάνη Email: info@goalive.eu Επισκεφθείτε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook: GO Alive NGO


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button