ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πόρτα στους “άσωτους” από την Χαριλάου Τρικούπη;

Στην περίπτωση που αντιληφθούν ότι δε χωρούν στην επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ, ενδεχομένως να γυρίσουν την πλώρη τους αρχικά σε ανεξάρτητη πορεία προς τα ανοιχτά και στη συνέχεια προς τον “φάρο” του ΠΑΣΟΚ, στην περίπτωση βεβαίως που το τελευταίο εκπέμψει στιγμιαία σήματα φωτός

Πέρασαν από το ΠΑΣΟΚ στη “βάρκα” του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σήμερα ρίχνουν “γέφυρες” στη Χαριλάου Τρικούπη. Η τελική απόφαση για το μέλλον των στελεχών που ενσωματώθηκαν στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ θα καθοριστεί από την κατεύθυνση που θα θελήσει να δώσει στο κόμμα ο νέος ή η νέα επικεφαλής στην Κουμουνδούρου.

Στην περίπτωση που αντιληφθούν ότι δε χωρούν στην επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ, ενδεχομένως να γυρίσουν την πλώρη τους αρχικά σε ανεξάρτητη πορεία προς τα ανοιχτά και στη συνέχεια προς τον “φάρο” του ΠΑΣΟΚ, στην περίπτωση βεβαίως που το τελευταίο εκπέμψει στιγμιαία σήματα φωτός. 

Σήμερα το ΠΑΣΟΚ αριθμεί 33 βουλευτές και με την προσθήκη 15 βουλευτών από άλλα κόμματα δύναται να ανακηρυχθεί αξιωματική αντιπολίτευση. Πάντως, μέχρι αυτή τη στιγμή στη Χαριλάου Τρικούπη δε σκέπτονται κάτι τέτοιο.

Σε πρώτη φάση θέλουν να πείσουν όλους τους προοδευτικούς που ψήφισαν Ν.Δ. ή ΣΥΡΙΖΑ ή άλλα κόμματα να συμπορευτούν μαζί τους. Στην ίδια σελίδα ο γραμματέας του κόμματος ουδέποτε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής των λεγόμενων “πασοκογενών” του ΣΥΡΙΖΑ πίσω στα Εξάρχεια.

Άλλωστε, στα πηγαδάκια της Χαριλάου Τρικούπη εκτιμάται πως όλοι όσοι το αποφάσισαν έφυγαν όχι για ιδεολογικούς λόγους (σ.σ. άλλωστε ποια η θέση της ιδεολογίας σε ένα κόμμα εξουσίας;), αλλά για να διατηρήσουν θέσεις εξουσίας…

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button