Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

«Όχι στην εκ του ασφαλούς πατριδοκαπηλία του κ. Βελόπουλου»




Έντονη ήταν η αντίδραση του κόμματος «Σπαρτιάτες» μετά την ανακοίνωση της «Ελληνικής Λύσης» η οποία ζητάει εξεταστική επιτροπή για πέντε καυτά θέματα που απασχολούν τον Ελληνικό λαό. Με τοποθέτηση του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χάρης Κατσιβαρδάς είπε τα εξής:

«Ο Κος Βελόπουλος τρέφει χίμαιρες για ένα δήθεν ηγετικό ρόλο στον ”πατριωτικό χώρο”. Ζητά εξεταστική επιτροπή για μια χρονική περίοδο, που άνηκε ο ίδιος στη ΝΔ, πριν καν ιδρύσει το κόμμα του. Επίσης ζητά εξεταστική επιτροπή για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων, με την οποία ο ίδιος συμφώνησε κι υπέγραψε (Πρακτικά της Βουλής, 10-3-2020, σελ 401-402)!

Επιπροσθέτως, ο χαρακτηρισμός, για την προδήλως ετεροβαρή προς τα εθνικά συμφέροντα Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ο κος Βελόπουλος είχε αναφέρει κατά το πρόσφατο παρελθόν ως ”καλή Συμφωνία” και ότι δεν ήταν δήθεν ”προδοσία” επαναβαφτίστηκε μόλις εχθές Τρίτη 4 Ιουλίου 2023, ως ”επαίσχυντη”.

 Η υποκριτική πρωτοβουλία της σύστασης εξεταστικών επιτροπών ελήφθη αμιγώς για λόγους εντυπωσιασμού και άγρας δημοσιότητας άνευ ουσίας και σοβαρότητας. Λέμε ”όχι” στην εκ του ασφαλούς πατριδοκαπηλία του κου Βελόπουλου!».

Άμεση ήταν η απάντηση του Κυριάκου Βελόπουλου ο οποίος είπε τα εξής:

«Ας μιλήσουμε πολιτικά: ουδέποτε ήμουν στη Νέα Δημοκρατία όταν υπεγράφη η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ουδέποτε ήμουν στη Νέα Δημοκρατία, ουδέποτε είπα ότι ήταν καλή η συμφωνία! Αυτός που υπογράφει το κείμενο πρέπει να τα αποδείξει κιόλας! Όταν λες ενσυνείδητα ψέματα πρέπει να είσαι και έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες!

Η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να την αφήνουμε σε ασόβαρους γυρολόγους των κομμάτων. Μία απλή ανάγνωση του κανονισμού της Βουλής θα τους βοηθήσει για να καταλάβουν τι σημαίνει εξεταστική επιτροπή και τι σημαίνει στηρίζω την πρόταση για εξεταστικές που αφορούν Πρέσπες Τέμπη μάτι για την ίδια την κοινωνία! Απαντάμε πολιτικά αλλά όταν χρειάζεται απαντάμε και διαφορετικά! Δεν φτάνει που δεν στηρίξατε την πρόταση επιχειρούν με ψέματα(γνωστή τακτική, γνωστών κύκλων) να σπιλώσουν ανθρώπους! Ραντεβού με τον κ.Σαράκη (ξέρετε που) λοιπόν αφού δεν υπάρχει άλλη λύση!».


Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερη Πένα

apollon logo

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button