ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Super League 2: Ξεχωρίζει το κρητικό ντέρμπι Χανιά- Γιούχτας

Κρητικό ντέρμπι Νο2 για φέτος  στη Super League 2 με τον Γιούχτα να φιλοξενείται από τα Χανιά σε ένα παιχνίδι που θα γίνει σήμερα  στα Περιβόλια με δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικό λόγο. Οι γηπεδούχοι έχουν στόχο την άνοδο και οι φιλοξενούμενοι την παραμονή.

Για τον Γιούχτα εκτός παρέμειναν οι τραυματίες Φαζός και Liporace. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα αναχωρήσει σήμερα για τα Χανιά, αποτελούμενη από 21 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Κόλλιας, Πρινιωτάκης, Μακατουνάκης, Δασκαλακης, Μπουρσέλης, Τζανής, Κόλα, Θεοδωράκης, Γελαδάρης, Bruce, Κίσσας, Μπουτσάκης, Λώλης, Τσίρης, Ροβίθης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος, Βρεττός, Αλεξόπουλος, Κορνιλάκης, Πολυχρόνης 

Για τα Χανιά από την αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Ταουσιάνης εκτός έμειναν οι τραυματίες Νεμάνια Νίκολιτς, Νίλι Περντόμο και Χρήστος Ελευθεριάδης, όπως και ο Μιχάλης Κουκουράκης.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κλέιμαν, Καλογεράκης, Πενταράκης, Σιλά, Μπάτζιος, Σέχου, Μαζουλουξής, Μουτόμπο, Κατσούρρι, Παναγιώτου, Σερβιλάκης, Τσορνομάζ, Πέιος, Μιούλερ, Τσέλιος, Ντίας, Λεμονής, Κόλα, Μανουσάκης, Μάνος, Μάναλης, Βουό, Βόρφι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Χθες

Παναχαϊκή-Τηλυκράτης  2-1

 

Σήμερα

Ηλιούπολη-Παναθηναϊκός Β (14:00)

Διαγόρας-Καλαμάτα (15:00)

Χανιά-Γιούχτας Αρχανών (15:00)

Athens Kallithea FC-Ιωνικός (15:00)

 

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Ολυμπιακός Β-Αιγάλεω (16:00)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button