ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Συλλήψεις στην Μαγνήσια για μουσική, ναρκωτικά και πωλήσεις χωρίς άδεια

Συνελήφθη, χθες Σάββατο το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση διάφορα αντικείμενα (ρολόγια, αναπτήρες, φακούς, μπαταρίες κ.ά.), στερούμενος σχετικής άδειας από την αρμόδια Αρχή.
Τα προαναφερόμενα είδη κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 1.000 ευρώ.

Συνελήφθη, χθες Σάββατο το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, ένας Έλληνας άνδρας, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο όπου επέβαινε, κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους -8,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, σήμερα Κυριακή τις πρώτες πρωινές ώρες στον Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας Έλληνας άνδρας, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια – μπαρ) και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button