ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Λεβεντόπαιδο: Παππούς χορεύει το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο – Έτσι έκλεισε ένας κύκλος…

Μέσα από αυτόν μπορεί και εκφράζεται, και από ότι καταλαβαίνουμε πρόκειται για μια θεατρική παράσταση σχολείου, αφού και στη λεζάντα αναγράφεται ότι έτσι κλείνει 26 χρόνιας συνεργασίας με αυτό

Έχουμε δει πολλούς νέους να χορεύουν ζεϊμπέκικο και τους έχουμε θαυμάσει, όμως αυτός ο παππούς μας ανατρίχιασε και μας συγκίνησε ταυτόχρονα.

Μέσα από αυτόν μπορεί και εκφράζεται, και από ότι καταλαβαίνουμε πρόκειται για μια θεατρική παράσταση σχολείου, αφού και στη λεζάντα αναγράφεται ότι έτσι κλείνει 26 χρόνιας συνεργασίας με αυτό. Ακόμα ένας χορός ηλικιωμένου που ανατριχιάζει, μετά και από τον πατέρα μιας νύφης σε ένα γάμο.

Δεν υπάρχει καλύτερος χορός από το ζεϊμπέκικο για να κλείσει έναν κύκλο, αφού μέσα από αυτό μπορεί να πει την ιστορία του. Όταν τελείωσε τα χειροκροτήματα έπεσαν βροχή… Δείτε τον και θαυμάστε τις άπταιστες κινήσεις του:

Ένα ζεϊμπέκικο που έγραψε ιστορία, και έκανε το γάμο της να γίνει viral. Πραγματικά έδωσε την καρδιά της, και το ευχαριστήθηκε. Της αξίζουν πολλά μπράβο, όπως και σε αυτόν εδώ τον άνδρα, που με το ίδιο πρόβλημα χόρεψε το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο.

Θαυμάστε την:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button