Δ/Σ ΕλλάδαΔυτική ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Έξοδος Πάσχα: H Γέφυρα Ρίου

Πλήρης κινητοποίηση του προσωπικού της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για τη διαχείριση της κυκλοφορίας – Υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών και την περίοδο του Πάσχα – Χρήσιμες συμβουλές για την προετοιμασία του ταξιδιού στους αυτοκινητοδρόμους

H Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου προετοιμάζεται για την εξυπηρέτηση του προβλεπόμενου μεγάλου αριθμού εκδρομέων που θα ταξιδέψουν για τις πασχαλινές διακοπές. Καθώς αποτελεί βασική δίοδο από και προς τα φυσικά και πολιτιστικά τοπόσημα της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας, η κυκλοφορία κατά τις ημέρες της πασχαλινής εξόδου θα είναι σημαντικά αυξημένη σε σχέση με την μέση ημερήσια κυκλοφορία.

Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου με μακρόχρονη εμπειρία, ως μέλος του δικτύου της VINCI Highways έχει ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των οδηγών κάθε μία από τις 365 ημέρες του χρόνου, με περιπολίες ασφαλείας καθ’ όλο το μήκος της, δωρεάν οδική βοήθεια και τεχνολογικά προηγμένα εργαλεία επόπτευσης.

Στο πλευρό των εξοδούχων των διακοπών και προετοιμάζοντας τους εκδρομείς για μια ασφαλή και ευχάριστη διαδρομή, η Γέφυρα μοιράζεται μερικές «χρήσιμες συμβουλές»:

  1. Κάντε έναν έλεγχο του βαθμού συντήρησης του αυτοκινήτου σας: Λάδια, καύσιμα, μπαταρία, φθορά και πίεση ελαστικών, κατάσταση υαλοκαθαριστήρων. Σιγουρευτείτε ότι όλα είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Δείτε τις οδηγίες οδικής ασφάλειας στην ιστοσελίδα της Γέφυρας. Σύνθημά μας: Η ασφάλεια πάνω από όλα!
  1. Ξεκουραστείτε καλά πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας
  2. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο πρόβλεψης κυκλοφορίας μέσω της ιστοσελίδας της Γέφυρας, έτσι ώστε να προσαρμόσετε την ώρα αναχώρησής σας.
  1. Ελέγξτε και επαναφορτίστε τον λογαριασμό σας «ΓΕΦΥΡΑ e-pass» 24 ώρες μέσα από τις online υπηρεσίες ώστε να αποφύγετε την χρήση των λωρίδων με εισπράκτορα και βεβαιωθείτε ότι ο πομποδέκτης σας είναι τοποθετημένος στο παρμπρίζ για αποφυγή καθυστερήσεων.
  1. Βιώσιμη κινητικότητα – Επαναφορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους νέους ταχυφορτιστές (1 ώρα φόρτισης →300χλμ για μπαταρία 64kW) που βρίσκονται στο ανατολικό και το δυτικό πάρκινγκ της Γέφυρας.
  1. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διέλευσή σας από τη Γέφυρα, καλέστε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ. 26340 39010-011-012

Τέλος, όπως ισχύει και οποιαδήποτε άλλη στιγμή, αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button