ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό ο Αστέρας Τρίπολης

Χάρη στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο που έκανε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-2 τον Βόλο και άφησε τους ηττημένους στην τελευταία θέση της SL1.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Αστέρα μετά από 19 μήνες σε κανονική διάρκεια, από το διπλό επί της Λαμίας στις 23 Φεβρουαρίου του 2022.

Γκολάρα από τον Μιριτέλο και παρθενικό τέρμα για τον νεαρό Γκρόζντανιτς για τους φιλοξενούμενους, μείωσαν με πέναλτι του Τρουιγιέ οι γηπεδούχοι που είδαν τον Σιέλη να αποχωρεί με σοβαρό τραυματισμό.

Με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την επόμενη αγωνιστική ο Βόλος που συνεχίζει να αγνοεί την ήττα και ο Κώστας Μπράτσος είναι σε δύσκολη θέση, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη ο Αστέρας.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος Σ., Λούνα, Σιέλης (59′ Τάχατος), Ασλανίδης (46′ Γκλάβτσιτς), Άλχο, Τσοκάνης, Τρουιγιέ, Μπερτόγλιο (46′ Κόμπα), Ντέλετιτς (46′ Μαχαίρας), Κορνέτ (76′ Ενγκίν), Γκαρσία

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος Ν., Άλβαρες, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Μουνάφο (97′ Ντιαρά), Γκρόζντανιτς (86′ Ζουγλής), Ρεγκίς, Σίτο (67′ Καλτσάς), Μπαρτόλο (86′ Σουρλής), Μιριτέλο (67′ Μάντζης)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button