ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Ωραίος» στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ, 2-1 τον Βόλο με… σφραγίδα Τοράλ!

Αποστολή εξετελέσθη για τον ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο, του οποίου επικράτησε 2-1 με καλή εμφάνιση για την 5η αγωνιστική των play out.

Ο Τζον Τοράλ (27’ και 49’) πήρε από το… χέρι την ομάδα του Ηρακλείου σε ότι αφορά το σκοράρισμα, καθώς με δύο προσωπικά τέρματα διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους, ενώ δημιούργησαν ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα, ενώ ο Χριστογεώργος απειλήθηκε ελάχιστα.

Παρά τη μείωση του σκορ από τον Μωραΐτη στο 91’, που θα μπορούσε να φέρει κάποιο άγχος για τις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού, η προσπάθεια πίεσης των φιλοξενούμενων δεν απέδωσε κάποια τελική προσπάθεια.

Ο ΟΦΗ κοιτάει ψηλότερα πλέον στην ειδική βαθμολογία των play out, καθώς ουσιαστικά έχει τελειώσει με την παραμονή, κάτι που ενδέχεται να «σφραγιστεί» και μαθηματικά ανάλογα με τα αποτελέσματα στους υπόλοιπους αγώνες (είναι σε εξέλιξη).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (72′ Λαμπρόπουλος), Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μεγιάδο (79′ Γκλάζερ), Μπάκιτς, Τοράλ (64′ Γαγιέγος), Μπάκου (72′ Μοσκέρα), Ριέρα, Ισέκα (79′ Φελίπε).

ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (85′ Κίτσος), Μύγας (61′ λ.τ. Μπερτόλιο), Ντε Καμπς (61′ Τρουϊγέ), Γκλάβτσιτς, Κόμπα, Ασενχούν (70′ Μωραΐτης), Γκαρσία (70′ Ποπέσκου).

Το “φιλμ” του αγώνα

1′ Ξεκίνησε το ματς στο “Γεντί Κουλέ”.

9′ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Τοράλ κάνει το γύρισμα από αριστερά, προ του Ισέκα στη μικρή περιοχή κάνει σωτήρια προβολή ο Τσοκάνης και μπλόκαρει στη συνέχεια ο Κόβατς.

22′ Σουτ του Γκλάβτσιτς έξω από την περιοχή, μπλοκάρει με χαρακτηριστική ευκολία ο Χριστογεώργος.

Φτάσαμε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου. Δεν είναι καλός ο ρυθμός και οι επισκέψεις στις δύο περιοχές, δεν είναι με τις καλύτερες προϋπόθεσεις. Πιο ζωηρός ο ΟΦΗ επιθετικά, όμως προς το παρόν δεν έχει διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, με τον Βόλο να περιμένει στο μισό γήπεδο.

23′ Γύρισμα του Τοράρινσον από δεξιά, όπου είχε… ξεμείνει μετά την εκτέλεση κόρνερ, ο Μπάκιτς είναι απελπιστικά άστοχος από καλή θέση στο ύψος του πέναλτι.

25′ Ελευθερώνεται με προσποιήσεις ο Ισέκα έξω από την περιοχή, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε κοντράρει στον Λούνα και περνάει κόρνερ.

26′ Κόρνερ του Τοράρινσον από δεξιά, θα πάρει την κεφαλιά ο Τοράλ, όμως στέλνει τη μπάλα αρκετά πάνω από την εστία.

27′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Φάση διαρκείας στα καρέ του Βόλου, δεν “έπιασε” το ανάποδο “ψαλίδι” στον Τοράλ σε πρώτο χρόνο, όμως μετά τις κόντρες η μπάλα φτάνει ξανά στον Ισπανό που πλασάρει υπέροχα και κάνει το 1-0.

32′ Κίτρινη κάρτα στον Ντε Καμπς.

34′ Κίτρινη και στον Μαρινάκη τώρα.

42′ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ωραίο συνδυαστικό παιχνίδι σε μικρό χώρο μέσα στην περιοχή, από Τοράλ, Τοράρινσον και Ισέκα, ο τελευταίος κάνει αδύναμο πλασέ μέσα από την περιοχή και ο Κόβατς μπλοκάρει σταθερά.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 1-0 μπροστά στο σκορ ο ΟΦΗ. Ανώτερος από τον αντίπαλο στη μεγαλύτερη διάρκεια των πρώτων 45 λεπτών και σίγουρα πιο ουσιαστικός στο επιθετικό κομμάτι.

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

48′ Ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Ριέρα από αριστερά, ο Ισέκα κάνει την κεφαλιά και αναγκάζει τον Κόβατς σε εντυπωσιακή απόκρουση.

49′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 2-0: Ο Τοράρινσον βρίσκει τον Τοράλ στα όρια της μεγάλης περιοχής και αυτός αφού κάνει λίγα μέτρα με κάθετη κίνηση, σκοράρει με υπέροχο πλασέ για το 2-0.

51′ Ο Ισέκα στην αντεπίθεση, με δύο επιλογές δεξιά και αριστερά, αποφασίζει να σουτάρει ο ίδιος και ο Κόβατς μπλοκάρει σταθερά.

61′ Δύο αλλαγές για τον Βόλο. Ο Τρουϊγέ στη θέση του Ντε Καμπτς και ο Μπερτόλιο αντί του Μύγα, που δε μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού.

63′ Ευκαιρία για τον Βόλο, με το φαλτσαριστό σουτ του Ασενχούν μέσα από την περιοχή, να φεύγει λίγο πάνω από την εστία.

64′ Αλλαγή και για τον ΟΦΗ, με τον Γαγιέγος στη θέση του Τοράλ.

70′ Νέα διπλή αλλαγή από τους φιλοξενούμενους. Ο Μωραΐτης στη θέση του Ασενχούν και ο Ποπέσκου αντί του Γκαρσία.

72’ Δύο αλλαγές και από τον Δέλλα. Ο Μοσκέρα στη θέση του Μπάκου και ο Λαμπρόπουλος αντί του Μαρινάκη.

73′ Κεφαλιά του Μωραΐτη, μπλόκαρε εύκολα ο Χριστογεώργος.

79′ Κλείνει τις αλλαγές του ο Δέλλας. Ο Γκλάζερ στη θέση του Μεγιάδο και ο Λουίζ Φελίπε αντί του Ισέκα.

85′ Τελευταία αλλαγή και για τον Βόλο, με τον Κίτσο στη θέση του Λούνα.

91′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ 2-1: Σέντρα του Κίτσου από αριστερά, ο Μωραΐτης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Τέλος του αγώνα. 2-1 το αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να πίεσουν μετά τη μείωση του σκορ, όμως δεν δημιούργησαν κάποια τελική προσπάθεια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button