ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ψηφίστηκε από την αντιπολίτευση η αύξηση των δημοτικών τελών κατά 25% στον Δήμο Μαλεβιζίου (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Ψηφίστηκε από την αντιπολίτευση η αύξηση των δημοτικών τελών κατά 25% στον Δήμο Μαλεβιζίου (vid)

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η αύξηση κατά 25% στα δημοτικά τέλη του Δήμου Μαλεβιζίου. Η πρόταση για τις αυξήσεις ψηφίστηκε από τους 15 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, ενώ καταψηφίστηκε από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης

Ψηφίστηκε από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του δημάρχου Μελεβιζίου Μενέλαου Μποκέα η αύξηση στα δημοτικά τέλη ύψους 25 περίπου τοις εκατό.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης που ψηφίστηκε η αύξηση, διατυπώθηκαν αντιδράσεις, υπό το βάρος όπως αναφέρθηκε της ακρίβειας που πλήττει τα νοικοκυριά.

Για επαγγελματικά δημοτικά τέλη που είναι τα χαμηλότερα στην Κρήτη και οικιακά που είναι από τα χαμηλότερα στο νησί, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας που ανέφερε ότι οι αυξήσεις δεν αφορούν τα ευάλωτα νοικοκυριά, καθώς με τη διεύρυνση των ορίων για το κοινωνικό τιμολόγιο, εντάσσονται ακόμη περισσότεροι δικαιούχοι.

Από τα παραδείγματα για τις αυξήσεις που δόθηκαν  για ένα σπίτι  100 τ.μ. που πλήρωνε το μήνα 8,33 ευρώ, στο εξής θα πληρώνει 10,42 ευρώ, ενώ για τους επαγγελματικούς χώρους από 20,57 ευρώ το κόστος θα είναι στα 32,50 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button