Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Ψαρά: Αμεση επέμβαση για κατάσβεση πυρκαγιάς

Άμεση ήταν η επέμβαση πολιτών και Δήμου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 8 Αυγούστου σε έκταση κοντά του γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 στα Ψαρά.
Τα δύο πυροσβεστικά οχήματα που διαθέτει ο Δήμος Ηρωϊκής Νήσου Ψαρών επιχείρησαν άμεσα, συνδράμοντας την προσπάθεια που είχαν ξεκινήσει παριστάμενοι, βλέποντας τις πρώτες φλόγες.

Η φωτιά έσβησε πριν πάρει διαστάσεις και χωρίς να κάψει μεγάλη έκταση, δεδομένων και των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

«Με το σωστό συντονισμό, την άψογη συνεργασία και την αγάπη που επιδεικνύουν όλοι στην κοινή προσπάθεια για το καλό του νησιού μας, επετεύχθη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η κατάσβεση της φωτιάς και αποφεύχθηκε το χειρότερο σενάριο» δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κώστας Βρατσάνος, εκφράζοντας και τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσους συνέδραμαν στην επιτυχή έκβαση του έκτακτου και δυσάρεστου γεγονότος.
Παράλληλα υπενθυμίζουμε ότι δεδομένης της αντιπυρικής περιόδου που είναι σε ισχύ μέχρι την 31η Οκτωβρίου, οφείλουμε να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Μια μικρή αμέλεια ή απροσεξία μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button