Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Χορηγία της ELVALHALCOR στη δομή ΚΕΔΑΣΥ της Εύβοιας

Η ΚΕΔΑΣΥ Εύβοιας ευχαριστεί την ELVAL (Τομέας έλασης αλουμινίου της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.), για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για χορήγηση ενός πολυμηχανήματος KYOCERA, ενός βιντεοπροβολέα EPSON και μιας οθόνης προβολής CONCEPTUM.

Η χορηγία αυτή θα διευκολύνει πολύ την εργασία των διεπιστημονικών ομάδων τόσο στο πλαίσιο του τοπικού δικτύου, όσο και στις δράσεις που αναπτύσσονται με τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Εύβοιας.

Επιπλέον, θα συμβάλει αποφασιστικά στην ταχύτερη ολοκλήρωση του ψηφιακού αρχείου (Ατομικοί Φάκελοι μαθητών με εκπαιδευτικές ανάγκες) και την αποτελεσματικότερη επεξεργασία των εκθέσεων, την έκδοση των Γνωματεύσεων- Αξιολογήσεων και των Εξατομικευμένων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων που υποστηρίζουν την εκπαίδευση των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

“Απευθυνθήκαμε στην ELVAL ελπίζοντας ότι – στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τη μορφή χορηγίας – θα καλύψει ένα μέρος των εξοπλιστικών μας αναγκών, ώστε να σταθεί δυνατή η ανάπτυξη των λειτουργικών δυνατοτήτων της δομής μας όσο το δυνατό πιο γρήγορα), όπως οι συνθήκες που βρισκόμαστε απαιτούν.

Και πράγματι, η Elval – αποδεικνύοντας ότι δεν αρκείται στο να αποτελεί απλά μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες προϊόντων έλασης αλουμινίου σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά επιπλέον ότι έχει και ιδιαίτερα ανεπτυγμένο αίσθημα εταιρικής ευθύνης-επικοινώνησε, μέσω του εκπροσώπου της κ Ιωάννη Κουφοπάνου μαζί μας, και με μεγάλη προθυμία,χωρίς καμιά καθυστέρηση,έθεσε στη διάθεσή μας τον παραπάνω εξοπλισμό.

Η άμεση ανταπόκριση της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ εκτός από την υλική υποστήριξη προσφέρει σε μας και μια επιπρόσθετη ψυχική ενδυνάμωση ώστε να ανταποκριθούμε στο έργο μας.

Για τους λόγους αυτούς εκφράζουμε δημόσια τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας”, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κέντρο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Εύβοιας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button