ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Χανιά: Στις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Κρήτης ο Αρχηγός ΓΕΝ

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΝ επέδωσε τα ξίφη σε Αξιωματικούς Ειδικοτήτων του Πολεμικού Ναυτικού Υπηρεσιών που εδρεύουν στην Κρήτη

Τις εγκαταστάσεις του Ναυστάθμου Κρήτης επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΝ συνοδευόμενος από τον Διοικητή Διοίκησης Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού (ΔΔΜΝ), Αντιναύαρχο (Μ) Χαρίλαο Παπαδημητρίου ΠΝ, όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής Ναυστάθμου Κρήτης, Αρχιπλοίαρχος Νεκτάριος Λυμπεράκης ΠΝ.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο Αρχηγός ΓΕΝ επέδωσε τα ξίφη σε Αξιωματικούς Ειδικοτήτων του Πολεμικού Ναυτικού Υπηρεσιών που εδρεύουν στη νήσο Κρήτη, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΝΚ.

Ακολούθως, ο Αρχηγός ΓΕΝ εγκαινίασε νέες και ανακαινισμένες κτιριακές εγκαταστάσεις στην Διεύθυνση Ναυτικών Όπλων και στην Διεύθυνση Καυσίμων, οι οποίες συμβάλλουν στην αναβάθμιση των υποδομών στέγασης του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού.

Αρχηγός ΓΕΝ στον Ναύσταθμο

Τέλος, ο Αρχηγός ΓΕΝ πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής Αρχιπλοίαρχος Θεμιστοκλής Παπαδημητρίου ΠΝ.

Πηγή: ΕΡΤ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button