ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Χάλκινο η Γεωργιουδάκη του ΚΟΗ στο Πανελλήνιο Κορασίδων Β΄ (pics)

Πολύ καλή παρουσία από την αποστολή των Μαμιαούρι, Λιαδάκη… 

Με επιτυχία και για τις Κορασίδες Β΄ του ΚΟΗ έπεσε η αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β΄που έγινε στο κολυμβητήριο “Κύπρος” της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
Στο αγώνισμα των φιγούρων, η Αθηνά Γεωργιουδάκη κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο ανάμεσα σε 252 συμμετοχές!  Στο ελεύθερο ομαδικό κατέλαβε την 7η θέση το ομαδικό Α΄ και την 13η θέση το ομαδικό Β΄ σε 24 χορευτικά. 

Στο σόλο η Αθηνά Γεωργιουδάκη πήρε την 10η θέση ανάμεσα σε 40 συμμετοχές.  Στην  κατηγορία του ντουέτο η ομάδα του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου κατετάγη στην 4η, 14η και 24η θέση ανάμεσα  σε 42 συμμετοχές ενώ το ντουέτο ήταν εκτός συναγωνισμού. Στο free combination, τα μικρά κορίτσια του ΚΟΗ κατέλαβαν την 5η θέση σε 16 συμμετοχές. 

ΚΟΗ Κορασίδες Β΄Συγχρονισμένη κολύμβηση

Τέλος εξαιρετική εμφάνιση είχαν και οι αγωνιστικές τετράδες, κατακτώντας την 1η, 3η, 16η, 16η, 24η και 26η θέση σε 39 συμμετοχές. 
«Θερμά συγχαρητήρια στις μικρές μας αθλήτριες για την προσπάθεια τους και την εξαιρετική τους εμφάνιση, είμαστε όλοι περήφανοι για σας. Συγχαρητήρια στις προπονήτριές μας Μαμιαούρι και Λιαδάκη !», τονίζουν στον ΚΟΗ. 

ΚΟΗ Κορασίδες Β΄Συγχρονισμένη κολύμβηση

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button