ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Χάθηκε σκυλάκι στην περιοχή των Αρχανών – Έκκληση για τον εντοπισμό του

Οι εθελοντές που αναζητούν τον Ταζ κάνουν ΕΚΚΛΗΣΗ σε όποιον μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες σήμερα και τις επόμενες ημέρες αλλά και για όποιον μπορεί να συνδράμει με drone

Έκκληση σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες στην ευρύτερη περιοχή των Αρχάνων απευθύνουν οι εθελοντές που αναζητούν τον Ταζ. Ένα σκυλάκι με ειδικές ανάγκες που χάθηκε κατά τη μεταφορά του.

Ο Ταζ έχει ακρωτηριαστεί στο μπροστινό αριστερό του πόδι όταν τον πυροβόλησαν εξ επαφής με καραμπίνα στη βιομηχανική περιοχή του Ηρακλείου Το άτυχο σκυλάκι έμεινε πάνω από 1 1/2 χρόνο στο Κυνοκομείο του Ηρακλείου μέχρι να αναρρώσει και να ξεπεράσει το ισχυρό κλονισμό που του προκάλεσε η επίθεση.

Σήμερα ο Ταζ είναι ένα πολύ γλυκό σκυλάκι που παίζει ακόμη και με τις γατούλες. Χάθηκε τη στιγμή που θα έμπαινε στο αυτοκίνητο για να ταξιδέψει για το παντοτινό σπίτι του και την όμορφη ζωή που τον περιμένει.

Οι άνθρωποι που τον αναζητούν είναι σε απόγνωση καθώς απομακρύνθηκε από το αρχικό σημείο και μετακινείται στην περιοχή. Κρύβεται στα χόρτα και δεν πλησιάζει ανθρώπους, ενώ πάρα την αναπηρία του κινείται γρήγορα. Οι ώρες που περνούν είναι πολύ κρίσιμες για τη ζωή του Ταζ καθώς δεν γνωρίζει την περιοχή και δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς νερό και τροφή.

Το τελευταίο πιθανό στίγμα εντοπίστηκε από drone χθες το απόγευμα στο σημείο που φαίνεται στη φωτογραφία. Αν ήταν ο Ταζ φαίνεται να πλησίασε κάποιο σπίτι όπου υπήρχαν σκυλάκια για να βρει νερό ή φαγητό.

eksafanis

Οι εθελοντές που αναζητούν τον Ταζ κάνουν ΕΚΚΛΗΣΗ σε όποιον μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες σήμερα και τις επόμενες ημέρες αλλά και για όποιον μπορεί να συνδράμει με drone.

Οποίος μπορεί να συνδράμει είτε έχει οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα

6936861640
6948489703
6936957835
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button